Επικρατέστερη η Άντζελα Δημητρίου για να αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα στο J2US

Άντζελα Δημητρίου

«Η Άντζελα Δημητρίου ενδιαφέρεται».

Από τη στιγμή που η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το J2US για λόγους υγείας, πολλά ακούστηκαν για την αντικαταστάτριά της. Το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει και ίσως σήμερα να έχουμε την οριστική απόφαση της παραγωγής.

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, σήμερα έχει προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ της παραγωγής και της Άντζελας Δημητρίου, με τη γνωστή τραγουδίστρια να είναι θετική για να αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα στο show τραγουδιού του Open.

«Έχουμε κάποιες πληροφορίες για το τι θα συμβεί. Σήμερα θα γίνει ένα μεγάλο μίτινγκ από την παραγωγή για το ποια θα αντικαταστήσει την Άσπα. Ακούστηκαν πολλά για τη Χρύσπα γιατί ήταν η μόνη γυναίκα που αποχώρησε, αλλά μάλλον δεν ισχύει.

Έχει γίνει επαφή με ένα πρόσωπο που είχε συζητηθεί για το J2US, το πρόσωπο αυτό είναι ανοικτό και θετικό. Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη, αλλά έχει γίνει ήδη η επικοινωνία, έχουν μιλήσει με το πρόσωπο για να δουν αν ενδιαφέρεται. Το πρόσωπο ενδιαφέρεται και είναι η Άντζελα Δημητρίου.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποια έρθει για να είναι coach μου», τόνισε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο Μάριος Πρίαμος.