Βάσια Τριφύλλη: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη»

Βάσια Τριφύλλη

"Εγώ θέλω χαρά, θέλω χιούμορ, θέλω σεξ. Δεν έχω απογοητευτεί από το σεξ προς το παρόν. Από τους ανθρώπους ναι, από το σεξ όχι", λέει η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε με το χιούμορ που τη διακρίνει στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη για όλα. Η δύσκολη περίοδος της ζωής της, οι έρωτες, η τηλεόραση, οι αισθητικές επεμβάσεις…

«Ήταν δύσκολη περίοδος και πιο πολύ ήταν δύσκολη γιατί παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα. Νόμιζαν ότι κάνοντας τους πολύ λυπημένους αυτό εμένα με βοηθάει. Εμένα δεν με βοηθάει αυτό. Εγώ θέλω χαρά, θέλω χιούμορ, θέλω σεξ. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, γιατί δεν έχω απογοητευτεί από το σεξ προς το παρόν. Από τους ανθρώπους ναι, από το σεξ όχι», είπε χαρακτηριστικά η Βάσια Τριφύλλη και συνέχισε:

«Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Μια εποχή ήμουν ερωτευμένη με έναν συνάδελφό σας δημοσιογράφο και είχα νευριάσει πάρα πολύ. Από τα νεύρα μου, κατέβαινα την Μιχαλακοπούλου αντίθετα και έβριζα όλο τον κόσμο, νόμιζα ότι όλοι οι άλλοι έκαναν λάθος εκτός από μένα».

«Διεκδικούσα τα χρήματα με πάθος, γίνομαι αμείλικτη, ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη για την τηλεόραση και πρόσθεσε: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη.

Στην τηλεόραση, όταν φτάσεις 40 ετών, είσαι νεκρή και δεν στο λένε. Αρχίζει η παραφιλολογία αν έκανες lifting. Εγώ δεν έχω κάνει lifting και φαίνεται».