Βαγγέλης Γερμανός: «Η επιλογή των τραγουδιών της οντισιόν ήταν αναμενόμενη»

Ο τραγουδιστής μιλά για τη συμμετοχή του στο Mθsic School και τους μικρούς συμμετέχοντες...

Ο καθηγητής του νέου show του Mega για τα μικρά – σε ηλικία – ταλέντα, Βαγγέλης Γερμανός μίλησε στον Τηλεθεατή και την Ηρώ Μαύρου για το νέο του ρόλο και πως αντιμετωπίζει τα παιδιά και μοιράστηκε μια αστεία στιγμή με τα παιδιά….

Σας εξέπληξαν οι γνώσεις τους στη μουσική ή τα τραγούδια που επέλεξαν να ερμηνεύσουν;

«Η θωρία, η επιστήμη της μουσικής, είναι απαραίτητη σ’ ένα τραγουδιστή. Όσο νωρίτερα αρχίσει κανείς, τόσο καλύτερα. Ορισμένα παιδιά έχουν αρχίσει ήδη. Στις τέχνες, όμως, η θεωρία ακολουθεί την πράξη. Γι΄ αυτό δεν επιμένω με τη θεωρία. Η επιλογή των τραγουδιών της οντισιόν ήταν, ας πούμε αναμενόμενη. Περαιτέρω, τα τραγούδια επιλέγονται από τους δασκάλους και τον αρχισυντάκτη του προγράμματος.

Με ποια κριτήρια επιλέξατε τα παιδιά της ομάδας σας;

Τελείως αυθόρμητα.

Σε τι δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα στην προετοιμασία τους;

Απαντώ στις απορίες τους, prοσπαθώ να διορθώνω μικρολαθάκια με τρόπο. Θέλω να νιώθουν άνετα, να εκφραστούν και πάνω από όλα να χαίρονται και να μη φοβούνται, ούτε να αγχώνονται για τίποτα.

Πείτε μας την πιο αστεία στιγμή που ζήσατε μέχρι στιγμής με τα παιδιά

Προσπάθησα να λύσω την αμηχανία που είχε την ώρα του τραγουδιού ένα από τα παιδιά μου και του τόνιζα το ρυθμό με κραυγές, κινήσεις και χτύπημα του ποδιού στο πάτωμα. Ε, λοιπόν ο φοβερός τύπος απ’τη μέση του τραγουδιού, άρπαξε το μικρόφωνο και βγήκε μπροστά, δίνοντας τα όλα! Γέλασα με την καρδιά μου! Ξεπέρασε το δάσκαλο.

Διαβάστε ακόμα:

Μusic School: Ποιους επώνυμους καλεσμένους θα δούμε στο σόου;