Τζίνα Αλιμόνου: «Ο Παύλος Βαρδινογιάννης είναι πατέρας των παιδιών μου και θα ήθελα να είναι πάντα δίπλα τους»

Αλιμόνου Βαρδινογιάννης

"Έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις έριδες που μας χωρίζουν και να συνεννοηθούμε με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας για το καλό των παιδιών μας".

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου βρίσκονται σε μια δικαστική διαμάχη που για την ώρα φαντάζει να έχει πολύ μέλλον. Μετά την πρόσφατη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια και τη διατροφή των παιδιών, η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου της, στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω:

Τι διατροφή θα καταβάλει μηνιαίως ο Παύλος Βαρδινογιάννης στη Τζίνα Αλιμόνου;

[dfp_ads id=236982]

«Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από τη δίκαιη αυτή απόφαση. Πρωτίστως, γιατί αναγνωρίζει την προσφορά μου ως μητέρα και μου αναθέτει προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μας. Και δεύτερον, γιατί απορρίπτει ως παντελώς τις αβάσιμες και θλιβερές κατηγορίες του εν διαστάσει συζύγου μου. Ελπίζω έτσι, ο συκοφαντικός πόλεμος εναντίον μου να σταματήσει εδώ. Ο Παύλος είναι πατέρας των παιδιών μου και θα ήθελα να είναι πάντα δίπλα τους. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις έριδες που μας χωρίζουν και να συνεννοηθούμε με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας για το καλό των παιδιών μας. Αυτή είναι η ευθύνη μας, ως γονείς».

Αυτή είναι η διατροφή που ζητά η Τζίνα Αλιμόνου από τον Παύλο Βαρδινογιάννη