«Two and a half men» από την αρχή στο STAR

Δύο επεισόδια της αγαπημένης σειράς, κάθε μέρα στις 18:45

Με δύο επεισόδια της σειράς «Two And A Half Men» -που έχει κατακτήσει δεκάδες βραβεία, μεταξύ των οποίων και εκείνο για την «Αγαπημένη Τηλεοπτική Κωμωδία», και προβάλλεται σε 57 χώρες- θα μας κρατά συντροφιά από σήμερα και κάθε απόγευμα, στις 18:45, το Star!

Η κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2003 – 2004 θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια. (1ος κύκλος), παρουσιάζοντάς μας τις σπαρταριστές περιπέτειες των Τσάρλι Σιν, Τζον Κράιερ, Άνγκους Τζόουνς, Μαρίν Χίνκλ και Χόλαντ Τέιλορ.

Η υπόθεση

Ο Τσάρλι είναι κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία, ευκατάστατος εργένης με σπίτι στην παραλία, πολυτελές αυτοκίνητο και πολλές γυναίκες στην ατζέντα του. Το άνετο στιλ ζωής του, όμως, διαταράσσεται από τον αδελφό του Άλαν και τον 10χρονο γιο του Τζέικ, οι οποίοι έρχονται για να τους φιλοξενήσει για «λίγο καιρό», όπως αρχικά δηλώνουν. Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού και η παράξενη αυτή συγκατοίκηση εξελίσσεται σε σχέση αγάπης, στοργής αλλά και… οργής!

Με τον καιρό, ο Τσάρλι δένεται συναισθηματικά με τον ανιψιό του, αν και δεν το παραδέχεται, και παρά τις διαφορές τους, τα δύο αδέλφια ανακαλύπτουν ότι έχουν ένα κοινό στοιχείο που τους δένει: την αγάπη τους για τον Τζέικ! Έτσι τα δύο αδέλφια δημιουργούν μια δυνατή οικογενειακή εστία με τις καλές, τις άσχημες και κυρίως τις ξεκαρδιστικές στιγμές της…

Τι θα δούμε σήμερα

Στα δύο σημερινά επεισόδια θα δούμε τη ζωή του ανέμελου εργένη Τσάρλι Χάρπερ να αλλάζει ριζικά, όταν ο πρόσφατα διαζευγμένος αδελφός του Άλαν μετακομίζει στο σπίτι του μαζί με τον γιο του, τον Τζέικ. Ο Άλαν αποφασίζει να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τα ξαναβρει με την πρώην γυναίκα του και αποφασίζουν να δειπνήσουν μαζί.

Ο Άλαν αφήνει τον Τζέικ στη φροντίδα του Τσάρλι. Όταν επιστρέφει σπίτι βλέπει τον γιο του να… παίζει πόκερ και εξοργίζεται. Σκέφτεται πως ο Τσάρλι είναι ανεύθυνος και ακατάλληλος για να φροντίζει ένα παιδί και αποφασίζει να μείνουν με τη μητέρα του, την εκκεντρική Έβελιν. Αλλάζει γνώμη, όμως, όταν ο Τζέικ του λέει πως συμπαθεί περισσότερο τον θείο του Τσάρλι…