Τσαλιγοπούλου για Σφακιανάκη: «Νόμιζα ότι είναι τερτίπι για να πάει καλά το μαγαζί»

«Τον Παντελίδη δεν τον καταλαβαίνω...» - Τι είπε ο Κωστόπουλος για τους στίχους τραγουδιού της Νατάσας Μποφίλιου; ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτό που κάνουν οι εμπορικοί τραγουδιστές είναι πάρα πολύ σκληρό για μένα.», είπε η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο μικρόφωνο του Πρωινό mou και συνέχισε: «Σηματοδοτεί άλλο τρόπο ζωής. Είναι media πρόσωπα συγχρόνως αυτοί, ενώ εμείς όχι».

Για τα talent shows είπε: «Δεν θα δεχόμουν να πάρω μέρος». Ωστόσο, σημείωσε πως: «Μου αρέσει ο τρόπος που έχει στηθεί το «The Voice».»

Για τους τραγουδιστές της …αντίπερας όχθης δήλωσε πως της αρέσουν ο Ρέμος, ο Μαζωνάκης και ο Γονίδης. Επιπλέον, ανέφερε: «Νομίζω ότι η Πάολα έχει και πολύ καλή φωνή. Τον Παντελίδη δεν τον καταλαβαίνω»…

Σχολιάζοντας τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για τη Χρυσή Αυγή, η Ελένη Τσαλιγοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή νόμιζα ότι είναι ένα τερτίπι όλο αυτό για να πάει καλά το μαγαζί. Όμως έμαθα ότι δεν πήγε καλά».

Στα σχόλια που ακολούθησαν στο πάνελ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η σύγκριση που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος μεταξύ τραγουδιού της Νατάσας Μποφίλιου και του Αντώνη Ρέμου.

//www.youtube.com/embed/e-QUiO9AGA4

Δείτε ακόμα:

Το μήνυμα του Νότη Σφακιανάκη στο facebook μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με το Έναστρον

The Voice: Δείτε πως αντέδρασε η Δέσποινα Βανδή όταν άκουσε να τραγουδάνε Σφακιανάκη!