«Τρώω ό,τι σκουπίδι υπάρχει, δεν κάνω καμία δίαιτα και δεν έχω κάνει ποτέ γυμναστική…»

Σόφη Ζαννίνου

«Τα σημερινά κορίτσια έχουν υπερμαγκίτιδα και τα αγόρια υπερδειλίτιδα.»

Η Σόφη Ζαννίνου μίλησε Στη Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε πως η μόνη γυμναστική που έχει κάνει στη ζωή της ήταν κάποια μαθήματα αυτοάμυνας, ενώ εξέφρασε και την άποψη της για το γεγονός πως οι νέοι είναι μόνοι τους…

[dfp_ads id=236982]

«Έχω περάσει δύσκολα, αλλά αν σκεφτείς ότι εγώ είμαι ένας πολύ μικρός κόκκος σε αυτό που λέγεται γη, γιατί να παίρνω τον εαυτό μου στα πολύ σοβαρά.

Τρώω ό,τι σκουπίδι υπάρχει και με μαλώνει η κόρη μου. Δεν κάνω καμία δίαιτα και δεν κάνει ποτέ γυμναστική, παρά μόνο τον τελευταίο καιρό που κάναμε με τη κόρη μου αυτοάμυνα επειδή τα πράγματα έχουν αγριέψει στο δρόμο. Κάναμε παγκράτιο. Παρακολουθώντας την καθημερινότητα νιώσαμε την ανάγκη και εγώ και η κόρη μου να το κάνουμε. Υπάρχουν 10-20 κόλπα που γλιτώνεις. Γλιτώνεις από το τυχαίο κακό.

Τα σημερινά κορίτσια έχουν υπερμαγκίτιδα και τα αγόρια υπερδειλίτιδα. Είναι συνέχεια με ένα τηλέφωνο στο χέρι και δεν επικοινωνούν. Είναι συνέχεια με ένα τηλέφωνο στο χέρι και δεν επικοινωνούν, μόνο με μηνύματα. Παιδιά κλείστε τα κινητά, βγείτε στο δρόμο και μιλήστε με τους ανθρώπους. Είναι όλοι κλεισμένοι σε ένα σπίτι με ένα κινητό και παίζουν με τα κουμπάκια. Εμείς δεν τα είχαμε αυτά.»