«Την πρώτη μου διαθήκη την έκανα στα 25, όταν…»

διαθήκη

«Είμαστε τυχεροί που ζούμε...»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, δεν τα βάφει μαύρα και δηλώνει πως όταν πεθάνει θέλει να καεί. Εξάλλου έχει φροντίσει να κάνει τη διαθήκη του από τα 25 του χρόνια, όταν απέκτησε το πρώτο του σπίτι.

«Ποτέ δεν πρόκειται να τα βάψω μαύρα, αν και προέρχομαι από μία οικογένεια που έχει γραφείο κηδειών, εγώ πάντα χρωματιστά. Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με την οικογενειακή επιχείρηση. Εμείς όταν μεγαλώσαμε, αυτό πουλήθηκε. Την έμαθα όμως τη δουλειά γιατί μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Μου αρέσει το χρώμα μωβ καθώς έβλεπα τις μωβ κορδέλες από παιδάκι.

Είμαι πολύ εναντίον της Εκκλησίας σε αυτό το θέμα και είμαι υπέρ της καύσης των νεκρών. Έτσι κι αλλιώς και εγώ θα καώ. Εγώ εγγράφως έχω αφήσει τι θα γίνει όταν θα πεθάνω. Θέλω να καώ στην πατρίδα μου και όχι στη Βουλγαρία και μέχρι το τέλος της ζωής μου θα προσπαθήσω και τα το πετύχω αυτό το πράγμα. Δεν θέλω ούτε πολιτική κηδεία. Θέλω απλώς οι δικοί μου να με στείλουν για κάψιμο και αμέσως μετά να γίνει μια πολύ μεγάλη γιορτή γιατί πέρασε από τη ζωή ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος. Ένα πάρτι με τραγούδια, με χορούς. Είχα κάνει την πρώτη μου διαθήκη στα 25 μου, όταν πήρα το πρώτο μου σπίτι. Είμαστε τυχεροί που ζούμε. Τώρα μπορεί να γίνει κάτι και να καταπλακωθούμε όλοι μαζί» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.