The Voice: «Οι coaches μπορούσαν να σώσουν τον Ευάγγελο Ζούλα, αλλά…»

Ο φίλος και συνεργάτης του τραγουδιστή κατηγορεί το Voice πως «τα μαγείρεψε»!

Ο Ευάγγελος Ζούλας ο οποίος διαγωνίστηκε στα battles απέναντι στον Σταύρο Χαλιαμπάλια με το τραγούδι «Στο ‘πα και στο ξαναλέω», βρέθηκε μαζί με το φίλο και συνεργάτη του Ίωνα Κεχαγιόγλου, ο οποίος βρισκόταν μαζί του στα παρασκήνια, στο πλατό του Happy Day. Εκεί ο συνεργάτης του υποστήριξε πως βάση γυρισμάτων οι coaches μπορούσαν να σώσουν τον Ευάγγελο Ζούλα, ενώ στο επεισόδιο παρουσιάστηκε ότι κάτι τέτοιο δε γινόταν.

«Εγώ θα τα πω τα πράγματα πως έγιναν και από εκεί και πέρα νομίζω μιλάμε σε νοήμονες ανθρώπους που θα καταλάβουν. Είναι λοιπόν τέσσερα γυρίσματα. Δευτέρα μεσημέρι έως απόγευμα, Δευτέρα απόγευμα έως βράδυ το δεύτερο, το τρίτο την Τετάρτη μεσημέρι έως απόγευμα και την Τετάρτη το βράδυ το τελευταίο. Δυστυχώς και εδώ φαίνεται κάτι σαν οσμή μαγειρέματος, τα ζευγάρια δεν είναι στις σωστές μέρες, δηλαδή τα πρώτα τέσσερα ζευγάρια, οι δεύτεροι, οι τρίτοι, οι τέταρτοι, αλλά είναι ανάκατα. Που σημαίνει ότι όταν βγήκε ο Γιώργος ο Λιάγκας, εμείς ήμασταν στην 8η θέση, είχαμε μετά το 4ο section που ήταν άλλοι 8. Δηλαδή άλλα τέσσερα ζευγάρια. Μετά λοιπόν από εμάς σώσανε κάποιον άλλον. Τα επεισόδια γίνονται έτσι. Που σημαίνει ότι κάποιος τα έχει γράψει…

Ήμουν σίγουρος ότι το παιχνίδι θέλει κάτι άλλο από τον Βαγγέλη. Δεν αρκεί μία τέλεια καλή φωνή. Θέλουν κι άλλα πράγματα και καλά κάνουν, ένα παιχνίδι είναι.» είπε ο Ίωνας Κεχαγιόγλου ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε αναφορικά με τον Γιώργο Λιάγκα: «Θέλω να πω ότι ο Γιώργος είναι το μόνο πραγματικό παλικάρι στον ΑΝΤ1, τον είχα παρεξηγήσει. Είναι αγόρι με πολλά παντελόνια».