The Bachelor: Δεν πήρε τριαντάφυλλο και ξέσπασαν σε κλάματα με την αποχώρησή της

The Bachelor

Ποια κοπέλα δεν έπεισε τον Αλέξη Παππά για τα συναισθήματά της;

Άλλη μία Τελετή των Ρόδων ολοκληρώθηκε στο The Bachelor και μία κοπέλα αποχαιρέτησε την βίλα.

Νωρίτερα στο επεισόδιο προέκυψαν αρκετές εντάσεις όταν μια κάρτα έφτασε και 2 κοπέλες συνάντησαν τον Αλέξη. Οι τυχερές ήταν η Ντίνα και η Αθηνά New York, όπου ήταν καλεσμένες σε ένα μαγικό ραντεβού με πατινάζ στο πάγο και δείπνο «στο χιόνι». Εκεί Αθηνά New York έκλεψε τις εντυπώσεις με τις επαγγελματικές της φιγούρες στο ice skating, με τη Ντίνα να βγαίνει εκτός εαυτού με το αρχικό ψέμα της πρώτης ότι δεν ξέρει πατινάζ.  Αυτό το ψέμα έφερε την έκρηξη στην βίλα, με τη Μαρία να είναι εκείνη που τελικά διέλυσε το τριαντάφυλλο, που έλαβε από τον Αλέξη Παππά.

Στην συνέχεια, στο Cocktail Party η Μαρία προσπάθησε να φιλήσει τον Αλέξη αλλά εκείνος την απέφυγε ευγενικά. Η ίδια «φούντωσε» από τα νεύρα της κι όταν στην πορεία ανακάλυψε τον Αλέξη να φιλά την Άννα, έγινε πανικός.

Στην Τελετή των Ρόδων η κοπέλα που αποχώρησε, ήταν η Τζωρτζίνα γιατί ο Αλέξης ένιωσε πως δεν συμβαδίζουν τα θέλω τους. Μάλιστα οι υπόλοιπες κοπέλες ξέσπασαν σε δάκρυα καθώς ένιωσαν πως η Τζωρτζίνα ήταν από τις πιο ευγενικές παρουσίες στο παιχνίδι.