The 2night Show: Καλεσμένος ο Κώστας Σόμμερ

Δείτε ποιοι θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα στο πλατό της εκπομπής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αυτήν την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 23:15, υποδέχεται στο «Τhe 2night Show» τον Κώστα Σόμμερ, ο οποίας μας μιλάει για τη ζωή του και την καριέρα του σε Αμερική και Γερμανία και μας αποκαλύπτει πόσο κοντά έφτασε για να πάρει ένα ρόλο στο «Prison Break» και στην ταινία «300».

Μια Ελληνίδα εγγαστρίμυθος, η Κατερίνα Σοπίδη έρχεται στο πλατό με τις κούκλες της και μας χαρίζει ένα μοναδικό σόου.

Στην παρέα του «Τhe 2night Show» βρίσκεται ακόμα, ο Κώστας Χρηστίδης, ο Έλληνας συνθέτης που διαπρέπει στο Hollywood με την μουσική του αλλά και η Αυγή Βουτσινά, η ακτιβίστρια που έριξε την «κότα- καμικάζι» στο Μαξίμου.

Ο Κρητικός τραγουδοποιός, Μιχάλης Τζουγανάκης, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις συζητάει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αγάπη του για την μουσική και το τραγούδι, ενώ η Τιτίκα Στασινοπούλου μας μιλάει για όλους και για όλα, για τον γιο της και το διαζύγιό της από τον Γιώργο Παπαζήση.

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στο «Τhe 2night Show», έρχεται ο «Θειούλης», γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης, Κωνσταντίνος Ζαμπάρας και μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τη ζωή του και το θέατρο. Μια από τις ελάχιστες γυναίκες μηχανικούς η Γιούλη Νταλούση μας αναστατώνει με την παρουσία της και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, εγκαινιάζει ένα νέο παιχνίδι με πολύ γέλιο και φαντασία και μας μιλά για τον νέο του ρόλο στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ» αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Το Ραδιοφωνικό ταίρι του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιανός σχολιάζει τον Γιώργο Λιάγκα και την Κατερίνα Καινούργιου και μας αποκαλύπτει τι είδους εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει στην τηλεόραση. Στη συνέχεια μαζί με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα κάνουν ένα φοβερό δίδυμο μιμήσεων και μας υπόσχονται απίστευτο γέλιο!

Η εκρηκτική Ελένη Χατζίδου τραγουδάει ζωντανά στο πλατό το νέο της τραγούδι ΕΜΜΟΝΗ και ανεβάζει τη διάθεσή μας στα ύψη, ενώ μας εκμυστηρεύεται την δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι η προσωπική της ζωή επισκιάζει την επαγγελματική της πορεία.