Τα νεύρα του Λιάγκα με τη δήλωση του Κουϊνέλη για το The Voice

«Θεωρώ ότι είναι λάθος όταν ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το The Voice 2 να...»

Αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας στη δήλωση του Μιχάλη Κουϊνέλη στην Θέμη Γεωργαντά πως δεν θα ήθελε να είναι στο The Voice 3 εφόσον συνεχιστεί το show. Ο παρουσιάστής του «Πρωινό» αλλά θεώρησε λάθος την στιγμή για να κάνει ο coach μια τέτοια δήλωση, λίγο καιρό δηλαδή πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου του talent show.
«Θεωρώ ότι είναι λάθος όταν ακόμα δεν έχει ξεκινήσει το The Voice 2 να βγαίνεις και να λες δε θέλω να είμαι στο The Voice 3. Πάει το κανάλι επενδύει στο The Voice 2, εγώ δε λέω ότι είναι υποχρεωμένος κανένας μας να είναι στο The Voice 3, όμως όταν τελειώσει το The Voice 2 κάπου στα μέσα Ιουνίου μπορεί να βγει ο καθένας και να πει δεν θα είμαι ή θα είμαι. Αλλά τώρα όταν περιμένεις με μεγάλη αγωνία και το κανάλι έχει επενδύσει στο The Voice 2, είναι για εμένα λάθος να βγαίνεις και να λες ότι δε θα είμαι στο The Voice 3 από πριν. Προφανώς και δίνει ψυχή και είναι και ο πιο κερδισμένος από πέρυσι σε φέτος, γιατί το έχω δει στα γυρίσματα με μια πολύ δυνατή ομάδα και με τα περισσότερα παιδιά να θέλουν να πάνε μαζί του» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Θέμης Γεωργαντάς προσπάθησε να μεταφέρει τις σκέψεις του Μιχάλη Κουϊνέλη λέγοντας πως και μετά το τέλος του πρώτου The Voice σκεφτόταν να μη συνεχίσει γιατί δεν του αρέσει η μεγάλη δημοσιότητα προκαλώντας το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα: «Ένας καλός συνθέτης, τραγουδιστής ή τραγουδοποιός απευθύνεται στον κόσμο, δεν απευθύνεται στους τρεις φίλου του και είναι και δημοφιλής. Άρα λοιπόν μέσω του The Voice, ακούγεται περισσότερο και προφανώς κάνει και περισσότερες συναυλίες. Συναυλίες δεν έδινε ο Stavento; Δίνει τις ίδιες συναυλίες προ The Voice και μετά; Παίρνει τα ίδια λεφτά προ The Voice και μετά; Δεν ξέρω. Φαντάζομαι παίρνει περισσότερα.»

//www.youtube.com/embed/7YgEjOcZQck