Τα έσπασε η Συνατσάκη στο πλατό της εκπομπής!

Ζήτησε να διακόψουν το γύρισμα - Βίντεο!

Η ευγένεια και η άψογη επαγγελματική συμπεριφορά της Μαίρης Συνατσάκη είναι γνώστη στους ανθρώπους του χώρου. Πριν λίγες μέρες όμως, η νεαρή παρουσιάστρια, δεν άντεξε και …ξέσπάσε σε υπεύθυνους και τεχνικούς της εκπομπής «Mairi Me» που ετοιμάζει στο NETWIX.

Δείτε το βίντεο εδώ από το 1΄45΄΄!

Το δελτίο τύπου αναφέρει για την εκπομπή:

Κάτι τρέχει με τη Μαίρη στο NETWIX… «Mairi Me» με την Μαίρη Συνατσάκη

Τη Μαίρη την ξέρεις! Ή μήπως όχι;;; Ποιά είναι στ’ αλήθεια η Μαίρη; Είναι η Μary Synatsaki, η Mairiboo, η Μαιρούλα, “αυτή από το MAD”; Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε αυτό το ερώτημα που ταλανίζει το πανελλήνιο και θα το βάλει η ίδια η Μαίρη με τη νέα της εκπομπή Mairi ME! Ένα «reality» διαφορετικό από ό,τι έχεις δει μέχρι τώρα…

Η εκπομπή Mairi ME “εισβάλει” στον κόσμο της Μαίρης και την ακολουθεί παντού, καθώς αυτή μας επανασυστήνεται, μας παρουσιάζει την σχέση της με τη μόδα, τα ταξίδια, το φαγητό, το χορό, τη μουσική, τα τατουάζ, την τεχνολογία, την τέχνη και μας αποκαλύπτει με πολύ χιούμορ, έτσι ακριβώς όπως αντιμετωπίζει τα πάντα στη ζωή της, όλα όσα την απασχολούν.

Κάθε Τετάρτη, μέσα από την εκπομπή “Mairi Me”, η Μαίρη ανοίγει μια πόρτα (ή ένα παράθυρο, ό,τι είναι πιο κοντά εκείνη την ώρα) στην καθημερινότητά της, έτσι όπως τη βιώνει μέσα από τις αγαπημένες της ενασχολήσεις. Καταναλώνει ποπ κουλτούρα (μόνο μη δείς πώς βαφτίζει τις playlists της), σεληνιάζεται με τη μόδα (καμία Bjork-κύκνος), ζει παράνομο έρωτα με τις λιχουδιές (food porn ακατάλληλο για καρδιακούς), χτυπάει τατουάζ, χτυπάει και κάνει μελανιές (στο χορό)… Απλά καθημερινά πράγματα δηλαδή… ΝΟΤ!

Στο 1ο επεισόδιο του Mairi Me η Μαίρη Συνατσάκη τα έσπασε στην κυριολεξία!

Δείτε το βίντεο εδώ από το 1΄45΄΄!

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα συνάντηση με Λιάγκα – Σκορδά και η θλίψη από τον χωρισμό με τον Μύρωνα