Συγκλόνισε η Θάλεια Ματίκα για όσα βίωσε επί σκηνής: «Αρρώστησα»

Θάλεια Ματίκα

"Μάλωσα, έβαλα όρια, ήρθε η ρήξη, είπα "δεν θα μου ξανά απευθύνεις ποτέ τον λόγο". Είχα φτάσει στο αμήν, δεν πήγαινε άλλο. Είχα ζήσει πλήρη παραλογισμό", εξομολογείται η Θάλεια Ματίκα.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, η Θάλεια Ματίκα αναφέρθηκε και σε όσα είχε βιώσει επί σκηνής κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής συνεργασίας. Η περιγραφή της συγκλονίζει…

«Σε μια θεατρική συνεργασία ουσιαστικά βίωσα κάκιστη συμπεριφορά από τον σκηνοθέτη. Όταν με ρώτησαν γιατί δεν βγήκα να τον καταγγείλω, είπα ότι τώρα δεν χρειάζεται. Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα», αποκάλυψε η Θάλεια Ματίκα και συνέχισε:

«Τότε, αφού αρρώστησα και πέρασα εγώ πολύ δύσκολα, μετά αντέδρασα επιθετικά, έβαλα τα όριά μου. Μάλωσα, έβαλα όρια, ήρθε η ρήξη, είπα «δεν θα μου ξανά απευθύνεις ποτέ τον λόγο». Είχα φτάσει στο αμήν, δεν πήγαινε άλλο. Είχα ζήσει πλήρη παραλογισμό. Να είναι ο άλλος βαθύτατα προσβλητικός, να μειώνει, να βρίζει, να κάνει ανθρώπους επί σκηνής να κλαίνε με λυγμούς και να μη δείχνει καμία λύπηση, τίποτα σε αυτό που συμβαίνει, να μην έχει ενσυναίσθηση».