Συγκινεί ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την εξομολόγηση για την αδερφή του!

Πέτρος Πολυχρονίδης

«Η αδερφή μου υπέφερε τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της με το πρόβλημα υγείας της οπότε και γι’ αυτήν ήταν μία λύτρωση».

Τον Πέτρο Πολυχρονίδη φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 16:30 από το MegaOne της Κύπρου.

[dfp_ads id=236982]

Για την περίοδο που έκανε αθλητικό ρεπορτάζ:

Μετά τον «Τροχό της Τύχης» η ζωή μου άλλαξε. Πριν ήμουν ένας ρεπορταράκος, ενώ τώρα κάνω κάτι ευχάριστο. Είναι αλλιώς να πηγαίνεις στο γήπεδο και να σου λένε «άντε ρε δημοσιογράφε, φτου σου ρε». Και να σε φτύσουν στα αλήθεια ή να σε δείρουν. Και μετά να πηγαίνεις σε ένα παιχνίδι και να σου λένε όλοι «μπράβο ρε Πετράν». Με έχουν χτυπήσει στο αθλητικό ρεπορτάζ. Δεν υπάρχει αθλητικός ρεπόρτερ που να σέβεται τον εαυτό του και να μην έχει φάει μισή φορά ξύλο. Στα 19 χρόνια που έκανα αθλητικό ρεπορτάζ έχω φάει κανά- δυο φορές καλό ξύλο. Έχω φάει κροτίδα στον ώμο. Συνέχεια φοβόμουν. Όταν σε κυνηγούν 300 άτομα δεν υπάρχει τρόπος να το παίξεις ατρόμητος.

Για τον θάνατο της αδερφής του:

Η αδερφή μου υπέφερε τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της με το πρόβλημα υγείας της οπότε και γι’ αυτήν ήταν μία λύτρωση. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να βγει έξω χωρίς να έχει στο αυτοκίνητο μία φιάλη οξυγόνου για μία δύσκολη στιγμή. Πέρασε δύσκολα και είναι παράδειγμα ζωής για μένα. Από τα δύο της χρόνια την πέθαιναν κάθε χρόνο. Όταν ενηλικιώθηκε της έλεγαν δεν έχεις και πολλή ζωή ακόμα.