Survivor: Η Ζωή Ανδρονικίδου ξεσπά κατά της “κλίκας”! «Η Μαρίνα, ο Τέο, ο Νίκος…»

Survivor

«Δεν είμαστε ομάδα! Ειλικρινά ζηλεύω τους Διάσημους…».

Μετά την ήττα των Μαχητών στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, η Ζωή Ανδρονικίδου μίλησε έξω από τα δόντια και έκανε λόγο για κλίκα, ενώ παράλληλα τόνισε πόσο ζηλεύει την ομάδα των Διασήμων.

[dfp_ads id=236982]

«Αυτό που εύχομαι ειλικρινά είναι να δεθούμε σαν ομάδα γιατί δεν είμαστε ομάδα. Έχουν χωριστεί τα στρατόπεδα… Ειλικρινά ζηλεύω τους Διάσημους γιατί δείχνουν ότι είναι ομάδα. Εμείς δυστυχώς δεν το έχουμε αυτό. Νομίζω ότι η άλλη κλίκα είναι η Μαρίνα, η Ντάρια όχι τόσο, ο Τέο, ο Νίκος.

“Καρφιά” Γκότση – Μεταξά κατά συμπαικτών! «Είναι άσχημο να βλέπεις…»

Εντάξει, υπάρχουν και μερικά παιδιά που θέλουν να τα έχουν καλά με όλους, αλλά εγώ θέλω να ξέρω ότι έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν, είναι δίπλα μου και θα στεναχωρηθούν αν πάθω κάτι, όπως κι εγώ γι’ αυτούς. Νομίζω ότι εγώ προτιμώ να είμαι καλά με αυτούς που ξέρω ότι είναι δίπλα μου.

Υποψήφιες προς αποχώρηση Ροδάνθη Καπαρού, Μαρίνα Πήχου και Ντάρια Τουρόβνικ!

«Τα έπαθλα στα κουίζ τα μοιράζονται μεταξύ τους»

Η συγκεκριμένη κλίκα φαίνεται και από τα κουίζ που τυχαίνει να τα παίρνουν άτομα από αυτή την κλίκα. Και συνέχεια τα μοιράζονται μεταξύ τους, ενώ πεινάμε και εμείς. Και εμείς θέλουμε να γευτούμε αυτά τα υπέροχα γλυκάκια. Εγώ, αν τύχαινε και κέρδιζα παραπάνω από μία φορά στο κουίζ, θα τα μοίραζα σε διαφορετικά άτομα γιατί ξέρω ότι όλοι πεινάμε και όλοι είμαστε μια ομάδα», είπε η Ζωή Ανδρονικίδου.

Δείτε όλα όσα είπε η Ζωή Ανδρονικίδου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!