Survivor: Η Βαλαβάνη παρεάκι με τον Βασάλο και ο Αγγελόπουλος «πετάει» σπίθες!

Survivor

Η Ευρυδίκη απάντησε θετικά στο κάλεσμα της Σάρας και έφαγε από τα πιτάκια των Μαχητών! "Μην ξαναπάς από εκεί!" φώναξε ο Ντάνος!

«Ευρυδίκη! Βγάλαμε πιτάκια, έρχομαι από εκεί να σου δώσω!», φώναξε η Σάρα Εσκενάζυ στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σε μια προσπάθεια να σπάσει ο πάγος που υπάρχει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους. Οι δύο αντίπαλες ομάδες του Survivor, μετά τους απίστευτους καβγάδες στα αγωνίσματα, ζουν χωριστά στην ίδια παραλία. Κανένας παίκτης από τη μία ομάδα δεν πλησιάζει παίκτη της άλλης. Όλα αυτά μέχρι τώρα…

«Πρέπει να τ’ αφήσουν όλα πίσω τους και να μην κάνουν σαν μικρά παιδιά», δήλωσε η Ευρυδίκη στην κάμερα και κίνησε για τα πιτάκια, προς έκπληξη των συμπαικτών της. Η αθλητικογράφος πήρε τα πιτάκια και πήγε να τα μοιραστεί με τους Διάσημους. Την ψυχρολουσία την έφαγε κατευθείαν από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Τα δικά μας είναι καλύτερα!», σχολίασε κοφτά και αδιαπραγμάτευτα ο Ντάνος. Όσο για τον Μπο; Ούτε που να τα δοκιμάσει! «Δεν συγκρίνονται οι δικές μας μαγειρικές με κανενός άλλου. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το δοκιμάσω», δήλωσε ο γνωστός ράπερ.

Μην ξαναπάς από εκεί!

«Μην ξαναπάς από εκεί!», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να πάρει την απάντηση: «Ρε άιντε παρατήστε με όλοι σας»!

«Δεν μπορώ να προσποιούμαι. Αυτό που θέλω είναι όταν έχουμε καλή διάθεση εδώ, να την έχουμε και στα παιχνίδια. Θα κάθονται εδώ πέρα αγκαλιά να ταΐζει ο ένας τον άλλον στο στόμα και θα πηγαίνουμε εκεί (σ.σ. στα αθλήματα) και θα έχουμε πονηράδες;», αναρωτήθηκε ο Ντάνος. Την ίδια στιγμή, όμως, η Ευρυδίκη κατέβηκε στην παραλία και έκανε πηγαδάκι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σάρα Εσκενάζυ. Η αθλητικογράφος ξεκαθάρισε ότι σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τους Μαχητές. Ο personal trainer γυρίζοντας στην ομάδα του μετέφερε όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους.

Παρ’ όλα αυτά, όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα ξαναφτιάξει το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων. Οι υπόλοιποι παίκτες παραμένουν επιφυλακτικοί για την εξέλιξη των σχέσεων όσο θα προχωρά το παιχνίδι.