Survivor: Το αίτημα που απορρίφθηκε από την παραγωγή και το ξέσπασμα του Γκότση! «Είστε κότες γιατί…»

Survivor

Όλα όσα αποκάλυψε η πρώην παίκτρια των Μαχητών.

Η Μαρίνα Πήχου ήταν καλεσμένη στο σημερινό Survivor Πανόραμα. Η παίκτρια που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από την ομάδα των Μαχητών αποκάλυψε μεταξύ άλλων ένα αίτημα που είχε ζητήσει η ομάδα της από την παραγωγή.

[dfp_ads id=236982]

«Μαζί με τον Ηλία είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα για το καλό της ομάδας. Θέλαμε να ζητήσουμε από την παραγωγή να μας παρέχουν κάτι ακόμα για να είναι καλύτερη η ζωή μας στην παραλία. Δεν σκεφτήκαμε ότι εννοείται η παραγωγή θα μας πει όχι γιατί υπάρχουν κάποιοι κανόνες και δεν είχαμε καμία ελπίδα. Το είχαμε συζητήσει αυτό όλοι μαζί και είχε πάει ο Ηλίας σαν εκπρόσωπος να το προτείνει.

Μόλις το πρότεινε, δεν τον στήριξε κανείς από την ομάδα εκείνη τη στιγμή και κάνει ο Ηλίας «εντάξει είστε κότες γιατί δεν με υποστηρίξατε;». Μετά τα παιδιά του εξήγησαν ότι δεν συμφωνούσαν εκατό τοις εκατό μαζί του γιατί το θεωρούσαν όλο αυτό λίγο αστείο. Ξέρουμε ότι η παραγωγή δεν μας χαρίζει τίποτα. Οι κανόνες είναι κανόνες. Τελικά είχαν συμφωνήσει οι μισοί, μετά κάπου χάθηκε όλο αυτό…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα η Μαρίνα Πήχου μίλησε για τον πραγματικό λόγο παρεξήγησης της με τον Ηλία: «Ο Ηλίας το ανέφερε ξανά στη φωτιά που ήμασταν μαζί και ξυπνάω το πρωί βρίσκω τον Νικόλα Αγόρου και του λέω ότι ειπώθηκε ξανά αυτό (το αίτημα στην παραγωγή για κάτι έξτρα στο φαγητό και ότι δεν τον υποστήριξαν). Μετά είπαμε να λήξουμε εδώ το θέμα και να βάλουμε το καλό της ομάδας μπροστά. Αυτός είναι ο λόγος που έγινε όλο αυτό το θέμα και όλος αυτός ο ντόρος. Ο Νικόλας δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί το ξανασυζητάμε, αφού το έχουμε λήξει».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Μαρίνα Πήχου…

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από το Survivor εδώ…