Survivor: Τι τηλεθέαση σημείωσε η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη;

Survivor

Ανδρική υπόθεση πλέον το Survivor, αφού στο παιχνίδι απέμειναν πέντε άνδρες παίκτες. Τι τηλεθέαση έκανε το επεισόδιο που αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πριν τη λήξη του παιχνιδιού και η αγωνία εντείνεται. Οι παίκτες με τα λιγοστά αποθέματά τους μάχονται να κρατηθούν μέχρι το τέλος. Όλοι ελπίζουν για τον μεγάλο τελικό. Όμως ένας θα είναι ο νικητής!

[dfp_ads id=236982]

Χθες, στο δεύτερο ατομικό αγώνισμα ασυλίας την προσωπική ασυλία κέρδισε ο Μάριος Ιωαννίδης. Στο «Συμβούλιο του Νησιού» από την ψηφοφορία όλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους προς αποχώρηση, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Ιωαννίδης που κέρδισαν την προσωπική ασυλία πρότειναν την Ευριδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο αντίστοιχα, προς αποχώρηση. Η Ευριδίκη Βαλαβάνη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε, με βάση την κατάταξη της μεγάλης ψηφοφορίας, αφού είχε τις λιγότερες ψήφους.

Survivor: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τον Ντάνο!
Η τηλεθέαση

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.309.554 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62,7%, ενώ έφτασε μέχρι και 76,7% την ώρα του συμβουλίου του νησιού. Στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 53,3%.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!