Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το χθεσινό επεισόδιο;

Survivor

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor; Μια ιδιαίτερη χαρά περιμένει την ομάδα των «Μαχητών»...

Το “Survivor” συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης  αφού και το χθεσινό επεισόδιο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στο σύνολο ημέρας σε όλα τα κανάλια ήταν το πρόγραμμα με τον υψηλότερο μέσο όρο στο νεανικό κοινό συγκεντρώνοντας 39,2%. Αξιοσημείωτο είναι ότι στους άνδρες 15-24 σημείωσε κατά μέσο όρο 62,3%. Στο γενικό σύνολο το Survivor κατέγραψε 29,8% στους πίνακες της τηλεθέασης.

[dfp_ads id=236982]

Η επόμενη μέρα της ψηφοφορίας για τους «Μαχητές» ήταν ιδιαίτερα  έντονη, αφού κάποιοι από τους παίκτες λογομάχησαν μεταξύ τους. Λίγο αργότερα στον αγώνα επάθλου η ομάδα των «Διασήμων» κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλο και να απολαύσει το έπαθλο: ψωμί και χαλβά.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Απόψε το βράδυ οι δυο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες, αφού μια νέα δοκιμασία τις περιμένει.  Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης θα τους παρουσιάσει το έπαθλο, εκείνοι θα παλέψουν με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει,  προκειμένου να το κατακτήσουν και να το… γευτούν.  Όσο περνούν οι μέρες, οι συνθήκες διαβίωσης στο νησί γίνονται ακόμη πιο δύσκολες. Οι παίκτες προσπαθούν να μείνουν ενωμένοι σαν ομάδα,  να τονώσουν ο ένας το ηθικό του άλλου και να αποτρέψουν,  όσο κι αν αυτό δεν είναι πάντα εφικτό,  τις συγκρούσεις ανάμεσά τους.

Survivor: Άγριος καβγάς εκτός ορίων! Μισθοφόρος σε Πάνο: «Τράβα γαμ… μ…πανο!»

Αφού ολοκληρωθεί ο αγώνας επάθλου, οι παίκτες θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» προκειμένου να τους ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.  Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Ειρήνη Αϊνατζιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Κώστας Αναγνωστόπουλος,  που έχουν ψηφιστεί από την ομάδα των «Μαχητών»,  θα πληροφορηθούν την προτίμηση των τηλεθεατών, δηλαδή ποιοι παίκτες  θα παραμείνουν στο “Survivor” και ποιος θα είναι αυτός που θα ετοιμάσει τις αποσκευές του και θ’ αποχαιρετίσει τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Τα σχόλια των “διασήμων” κατά του Πάνου Αργιανίδη για την ψηφοφορία!

Μπορεί η ομάδα των «Μαχητών» να μετρά μια ακόμη απώλεια όμως στο “Survivor”  οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ. Αυτό που θ’ αντικρίσουν οι «Μαχητές» θα τους τονώσει και θα τους δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Όλες οι απαντήσεις στο “Survivor”,  απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.