Survivor: Τι θα δούμε την Κυριακή στο νέο επεισόδιο! Το μέλλον του Μάριου Πρίαμου στο παιχνίδι…

Survivor

Ένα νέο επεισόδιο του Survivor έρχεται την Κυριακή το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Μαχητές και Διάσημοι…

Ένα αναπάντεχο γεγονός ανέτρεψε τα πάντα στο Survivor. Το τροχαίο ατύχημα που υπέστησαν οι «Μαχητές» άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού, αφού προτεραιότητα της παραγωγής τέθηκε η υγεία των διαγωνιζομένων. Το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, το σοκ των παικτών και των δύο ομάδων ήταν τεράστιο και στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Survivor.

[dfp_ads id=236982]

Survivor: Αλλάζουν οι ομάδες μετά το τροχαίο! Κανονικά την Κυριακή το επεισόδιο

Οι ιατρικές γνωματεύσεις, καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων, της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Η μεν πρώτη αποχωρεί από το παιχνίδι όπως και η ίδια δήλωσε στους τηλεθεατές και στους συμπαίκτες της που την αποχαιρέτησαν. Όσο για τον Μάριο έχει δηλώσει την πρόθεσή του να συνεχίσει στο παιχνίδι μόλις οι γιατροί του το επιτρέψουν. Η κατάσταση της υγείας των υπολοίπων «Μαχητών» είναι καλή και τους επιτρέπει να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους στο “Survivor”. Στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι λόγω του ατυχήματος ακυρώνεται η διαδικασία της αποχώρησης.

Survivor: Σοκαρισμένη η Παπαδοπούλου! Το όνειρο που είδε με την Ειρήνη Κολιδά!

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.394.040 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 61,6%, ενώ έφτασε μέχρι και 67,9% στο λεπτό.

Survivor: Εικόνες από το τροχαίο των Μαχητών στον Άγιο Δομίνικο!

Ένα νέο επεισόδιο του “Survivor” έρχεται την Κυριακή το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Μαχητές» και «Διάσημοι» θα αγωνιστούν σε νέο αγώνισμα και η νικήτρια ομάδα θ’ απολαύσει το έπαθλο του φαγητού. Όλα πλέον κυλούν στο γνώριμο ρυθμό, με τα  αγωνίσματα, τη δράση, την αγωνία και την καθημερινότητα των παικτών στις παραλίες να κυριαρχούν και πάλι στο “Survivor”.