Survivor Spoiler: Τριάδα – φωτιά βγαίνει στον τάκο

Survivor

Survivor All Star: Η ομάδα που χάνει τη 2η ασυλία και ψηφίζει δύο παίκτες προς αποχώρηση.

Η χθεσινή οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα δημιουργεί μια κατάσταση δίχως προηγούμενο στο Survivor All Star και οι διαπληκτισμοί στο αποψινό επεισόδιο κυριαρχούν.

«Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον κόσμο, την κόρη μου και την οικογένεια μου. Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει έρθει εδώ μέσα με αυτά που βλέπω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην νικητής του Survivor κατά την αποχώρησή του.

Παράλληλα, όμως, πλησιάζει ο σημαντικός αγώνας της δεύτερης ασυλίας. Εκεί, εάν οι Διάσημοι χάσουν, τότε δύσκολα θα μπορέσουν να ανακάμψουν, αφού θα πρέπει να αναδείξουν δύο ακόμα υποψήφιους. Μετά τον αγώνα, η ένταση μεταξύ των Κόκκινων συνεχίζεται με κατηγορίες, διαψεύσεις και ισχυρισμούς να ακούγονται εκατέρωθεν.

Ποιος λέει την αλήθεια και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της κάλπης;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν και τα οποία σας μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, νικήτρια και στον αποψινό αγώνα του Survivor είναι η Μπλε ομάδα. Ως εκ τούτου, οι Κόκκινοι οδηγούνται ξανά στο συμβούλιο, προκειμένου να υποδείξουν δύο ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.

Μάλιστα, τα ίδια spoiler αναφέρουν ότι η δεύτερη υποψήφια δεν θα είναι άλλη από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αφού και κατά το πρώτο συμβούλιο έλαβε αρκετές ψήφους από την ομάδα της. Όμως, όπως όλα δείχνουν, το τρίτο όνομα προς αποχώρηση θα είναι αυτό του Σπύρου Μαρτίκα, δημιουργώντας έτσι μία τριάδα-φωτιά στον τάκο του Survivor.

Survivor All Star, Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.