Survivor: Η Σαλταφερίδου αποκάλυψε τι συνέβη στο ξενοδοχείο με τον Σώζοντα, πριν μπουν στο παιχνίδι!

Εύη Σαλταφερίδου

Δείτε όλα όσα είπε η παίκτρια των Διασήμων!

Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, η Εύη Σαλταφερίδου αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβαινε στο ξενοδοχείο με τον Σώζοντα, πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

[dfp_ads id=236982]

«Όπως ξέρουμε, εγώ με τον Σώζων ήρθαμε την ίδια μέρα στον Άγιο Δομίνικο και μείναμε μία, δύο μέρες μέχρι να μπούμε στο παιχνίδι, όπως κάνουν όλοι οι παίκτες. Στη διάρκεια της αναμονής μας για να μπούμε μέσα έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις, γιατί προφανώς ούτε να βγούμε μπορούσαμε από το ξενοδοχείο. Ήμασταν σε δύο δωμάτια χωριστά… Και οι μόνες ώρες που μπορούσαμε να βγούμε από το δωμάτιο ήταν στον κοινό χώρο του ξενοδοχείου. Οπότε, όποτε συζητούσα με έναν άνθρωπο, αυτός ήταν ο Σώζων. Όσες φορές κι αν μιλήσαμε, σχεδόν μαλώσαμε γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί τη γνώμη μου.

Εγώ δεν αλλάζω γνώμη εύκολα γενικότερα, άμα πιστεύω ότι έχω δίκιο σε αυτό που λέω. Μπορεί να είναι και λάθος μου, οκ. Αλλά εγώ δεν του είπα ότι δεν θέλω να μιλάμε. Του είπα ότι εκεί πέρα που θα πάμε, δεν πειράζει και να μην ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι ακόμα. Και εφόσον δεν τα βγάζουμε πέρα εμείς οι δύο, είναι καλό να μην κάνουμε τόσο παρέα και να μαλώνουμε εκεί που θα πάμε γιατί μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι, το οποίος καλώς ή κακώς είναι έτσι όπως είναι», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Σαλταφερίδου.

Δείτε όλα όσα είπε η Εύη Σαλταφερίδου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!