Survivor: Πού μένει ο Σάκης Τανιμανίδης; Ισχύει η αμοιβή των 125.000 ευρώ;

Σάκης Τανιμανίδης

Τι αντικείμενα έχουν στην πραγματικότητα οι παίκτες του Survivor μαζί τους;

Ο άνθρωπος που έχει μόνιμη ασυλία στο Survivor, το reality show που έγινε εμμονή, διηγείται ιστορίες από τον Άγιο Δομήνικο, στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.

Πού μένει ο Σάκης Τανιμανίδης στον Άγιο Δομήνικο;

Μένω σε ένα διαμέρισμα σε ένα χωριό, όπου βρίσκεται και η υπόλοιπη παραγωγή. Έχω το δικό μου κρεβάτι και τη δική μου κουζίνα και είναι υπεραρκετό για να περάσω όμορφα τους πέντε μήνες που θα είμαι εδώ.

Τελικά, πόσα χρήματα πήρε για το Survivor;

[dfp_ads id=236982]

Δεν ασχολούμαι με οποιονδήποτε γράφει μια χαζομάρα για να κάνει traffic στο site του. Μπορεί τα χρήματα της αμοιβής μου να είναι περισσότερα από αυτά που έγραψαν, μπορεί να είναι και λιγότερα, σίγουρα δεν είναι όμως αυτά που έγραψαν αυθαίρετα σε κάποια sites. Το ότι δεν βγαίνω να διαψεύσω το κάθε ψέμα που γράφει ο οποιοσδήποτε θέλει να δημιουργήσει buzz είναι γιατί έχω επιλέξει να μην καταναλώνω τον χρόνο μου σβήνοντας τα αρνητικά ψέματα, αλλά μιλώντας με τις θετικές πράξεις μου. Άσε που γράφονται τόσα πολλά που αν ασχολιόμουν θα έπρεπε να παρατήσω τα πάντα και να είμαι full-time διαψευστής σχολίων.

Πώς είναι τα πράγματα για τους παίκτες από άποψη υγιεινής;

Οι παίκτες κάνουν στην κυριολεξία όλα όσα βλέπετε στις οθόνες σας. Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, γιατί αυτό θα μείωνε σε μεγάλο βαθμό την αυθεντικότητα της εμπειρίας και επομένως την αυθεντικότητα των συναισθημάτων των παικτών.