Survivor: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία;

Survivor

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα;

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές έχουν αρκετό καιρό από την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν για την ασυλία στο Survivor. Οι αγώνες με τους παίκτες του τουρκικού Survivor άφησαν τους Έλληνες παίκτες ήσυχους για μια εβδομάδα. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι αρκετά κρίσιμα, καθώς οδεύουμε προς τον τελικό. Ποιοι κερδίζουν την ασυλία; Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα;

Η Βαλαβάνη παρεάκι με τον Βασάλο και ο Αγγελόπουλος «πετάει» σπίθες!

Το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του Survivor

Στο τρέιλερ, βλέπουμε αρχικά τους παίκτες να μιλάνε για τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα στο Survivor. «Είμαστε σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ένας αγώνας ασυλίας πάντα είναι κρίσιμος», αναφέρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Όλοι μας έχουμε δώσει τα πάντα. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα», λέει ο Μπο.

[dfp_ads id=236982]

Στη συνέχεια, βλέπουμε τους Μαχητές αρκετά αποφασισμένους για τη νίκη. «Δεν φοβάμαι οποιοδήποτε παιχνίδι και να είναι!», δηλώνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. «Δεν έχουμε δικαιολογίες», ξεκαθαρίζει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ωστόσο, είναι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος δηλώνει: «Πιστεύω ότι πάμε μόνο για τη νίκη».

Το αγώνισμα, φαίνεται στο τρέιλερ πως είναι αρκετά δύσκολο. Πολλά εμπόδια δυσκολεύουν τους παίκτες, ενώ η ισορροπία πάνω σε μερικά από αυτά είναι πραγματικός άθλος. Οι πτώσεις αναπόφευκτες.

Το ίδιο βράδυ, ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία αποχώρησης. Ποιοι θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού;

Δείτε το τρέιλερ: