Survivor: Η παράσταση-κοροϊδία του Στέλιου Χανταμπάκη στην Ειρήνη Παπαδοπούλου

Survivor

Γελούσαν οι συμπαίκτες και ήταν ειρωνικοί κατά της τραγουδίστριας!

Την παράσταση – κοροϊδία του Στέλιου Χανταμπάκη για την Ειρήνη Παπαδοπούλου “απολαύσαμε” στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Από χθες που προβλήθηκε το τρέιλερ, όλοι οι τηλεθεατές που παρακολουθούν το παιχνίδι έχουν εξαγριωθεί με τον παρουσιαστή-μοντέλο, ο οποίος προέβη σε μια άκρως προκλητική κίνηση.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Χανταμπάκης είναι ένα πολυεργαλείο, απίστευτα ταλαντούχος και πάρα πολύ καλός  στις μιμήσεις. Είναι πάρα πολύ αστείος, εύστροφος, έχει χιούμορ και απογοητεύτηκα που δεν με μιμήθηκε», είπε η Λάουρα Νάργες, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι αυτό λέγεται “κοροϊδία” εναντίον της συμπαίκτριά της.

«Το πρόβλημα που υπάρχει το βλέπουμε όλοι, το αν δεν το συζητάμε μεταξύ μας, δεν σημαίνει ότι δεν το γνωρίζουμε όλοι. Και εμείς και η Ειρήνη και ο κόσμος, η εικόνα μιλάει από μόνη της. Επειδή μου αρέσει να κάνω τους άλλους να χαμογελούν, έκανα το συμβούλιο πάντα στο πλαίσιο του χιούμορ και της πλάκας», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης, θεωρώντας, προφανώς, πως αυτό που έκανε ανήκει στο πλαίσιο του χιούμορ.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα συνέβησαν στην καλύβα της παραλίας των Διασήμων