Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Αργιανίδη μετά την αποχώρηση

Survivor

Τι λέει για τους συμπαίκτες του και την παρουσία του στο reality;

Ο Πάνος Αργιανίδης αποχώρησε από το Survivor μετά από ψηφοφορία των τηλεθεατών. Ο παίκτης από τους Μαχητές που έχει γίνει αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων, έκανε στην κάμερα του ΣΚΑΪ τις πρώτες του δηλώσεις.

[dfp_ads id=236982]

Η πόρτα του Survivor δεν έχει κλείσει, πάντα θα υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά μου. Υπάρχουν στιγμές που έχουμε ζήσει εδώ που θα μείνουν ανεξίτηλες μέσα μου. Στιγμές καλές, στιγμές φιλίας, να γνωρίσεις παιδιά που μπορεί να γίνουν παντοτινοί σου φίλοι, να μαλώνεις με ανθρώπους που δεν ταιριάζεις αλλά μαθαίνεις πράγματα από αυτούς. Συνειδητοποιείς ότι στη ζωή δεν είναι όλα εύκολα και πρέπει να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες. Ο μεγάλος μου τραυματισμός την πρώτη μέρα ήταν κάτι πολύ δύσκολο γιατί δεν είναι ήταν μόνο σωματικός, αλλά κυρίως ψυχολογικός.

Η σχέση του με τον μισθοφόρο

Με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο έχουμε μαλώσει άπειρες φορές. Δεν μπορώ να σκεφτώ στιγμές που ήμασταν πάρα πολύ ήρεμα. Το καλό είναι ότι το συζητάμε, βρίζει ο ένας τον άλλο… Είναι ένα παιδί που πιστεύει πως σε αυτό που λέει έχει δίκιο. Το μόνο που θα ήθελα είναι να καταλάβει πως ο τρόπος που το κάνει είναι λάθος και εκθέτει τον ίδιο του τον εαυτό, ενώ μπορεί να έχει δίκιο. Πιστεύω ότι αν συζητήσεις σωστά μαζί του είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί.

Το έπαθλο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ορέστης Τσανγκ και ο Μάριος Ιωαννίδης είναι τρία παιδιά που με τη σειρά που τα έβαλα έχουν πολλά όνειρα, είναι εργατικοί, σκεπτόμενα άτομα και παιδιά που θα αξιοποιήσουν το έπαθλο σωστά.