Survivor: Ο Βασάλος αποκαλύπτει γιατί ψήφισε τον Αγγελόπουλο! «Ο Γιώργος είχε ένα κακό…»

Survivor

«Δεν μετάνιωσα που τον ψήφισα γιατί αυτό που είδα εκείνη τη στιγμή δεν μου άρεσε. Κανένα άλλο παιδί δεν μου έδωσε…».

Στην εκπομπή Survivor Πανόραμα βρέθηκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε και για τον λόγο που ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να πάει στους Διάσημους.

[dfp_ads id=236982]

«Μετά την αποχώρηση του Χανταμπάκη καταλάβαμε κάπως…»

«Ο Ντάνος από την αρχή του παιχνιδιού έγινε πρωταγωνιστής, λόγω του ότι εμείς οι Μαχητές τον διώξαμε στην αντίπαλη ομάδα. Τον πρώτο καιρό η αντίπαλη ομάδα έδειχνε ότι δεν συμβαδίζει πολύ με τις απόψεις του, οπότε τον έβγαζε κι αυτή προτεινόμενο. Σιγά-σιγά αυτό άλλαξε και κέρδισε την εμπιστοσύνη των Διασήμων κι έμεινε στο παιχνίδι κι έφτασε μέχρι τον τελικό.

Ημιτελικός: Τι έγραψε η Κατερίνα Ζαρίφη για Βασάλο, Αγγελόπουλο και τα αποτελέσματα;

Τον είχα ψηφίσει να φύγει και ο λόγος ήταν ότι προσπαθούσε να επιβληθεί στην ομάδα με λάθος τρόπο. Είχαν κι άλλοι ηγετικές τάσεις, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο τρόπο. Ο Γιώργος είχε ένα κακό, είχε υπέρμετρο εγωισμό και δεν άρεσε στο σύνολο της ομάδας και γι’ αυτό πήρε οκτώ ψήφους. Ήταν πολύ νωρίς να τον κρίνουμε και αγωνιστικά τον είχαμε δει μια φορά στο παιχνίδι.

Ημιτελικός: Το βλέμμα του Σπαλιάρα στην δικηγόρο έβαλε “φωτιά” στο twitter!

Δεν μετάνιωσα που τον ψήφισα γιατί αυτό που είδα εκείνη τη στιγμή δεν μου άρεσε. Κανένα άλλο παιδί δεν μου έδωσε αυτό το στοιχείο που μου έδωσε ο Γιώργος και δεν μου άρεσε, ότι “εγώ είμαι ο αρχηγός”. Αυτός ήταν ο λόγος που τον ψήφισα. Γενικά, άλλαξα άποψη για τον Γιώργο προς το τέλος του παιχνιδιού. Στην αρχή, αν δεν τον ξέρεις, τον παρεξηγείς γιατί έχει υπέρμετρο εγωισμό και έχει αυτή την τάση του αρχηγού», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Ντάνο στο Survivor Πανόραμα…