Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε! Κατέρρευσε η μητέρα του όταν τον είδε! [vid]

Σάκης Τανιμανίδης

Ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε έκπληξη στους δικούς του ανθρώπους. Η μητέρα του δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Τα γυρίσματα του Survivor στον Άγιο Δομίνικο ολοκληρώθηκαν και ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα. Πρώτη του δουλειά, να επισκεφθεί τους δικούς του ανθρώπους. Είχε να τους δει 4 ολόκληρους μήνες. Η έκπληξη στην μητέρα του την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα χαράς και να καταρρεύσει στην αγκαλιά του.

[dfp_ads id=236982]

«Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύω αρκετά… Με το Survivor όμως είναι η πρώτη φορά που λείπω 5 συνεχόμενους μήνες μακριά από το σπίτι μου, την οικογένεια μου! Και μου έλειψαν όλοι πολύ, λιιιιιγο περισσότερο η μητέρα μου!

Γι’ αυτό της έκανα μια έκπληξη και εμφανίστηκα στην πόρτα του σπιτιού λίγες μέρες νωρίτερα από ότι περίμενε. Για να δω την αντίδραση της…ανεκτίμητη!
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε καθημερινά δίπλα μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα και γι’ αυτό δεν τους δίνουμε την απαραίτητη προσοχή. Δεν τους λέμε πόσο συχνά τους αγαπάμε. Δεν χρειάζεται να αλλάξει κανείς ήπειρο για να καταλάβει την αξία της οικογένειας!
#myMom #surprise #missedthem #sayILOVEUmoreoften» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης, αναρτώντας ένα βίντεο από εκείνες της στιγμές και την έκπληξη της μητέρας του.

Βλέπεται εκείνη γνώριζε πως θα δει τον γιο της την επόμενη εβδομάδα και πως σήμερα περίμενε μόνο ένα κούριερ. Να που όμως τα πράγματα ήρθαν αλλιώς… Τα δάκρυα χαράς είναι σίγουρα τα καλύτερα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε πολλούς διαδικτυακούς του φίλους να συγκινηθούν με αυτό το βίντεο.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!

Τα τελευταια χρονια ταξιδευω αρκετα…με το Survivor ομως ειναι η πρωτη φορα που λειπω 5 συνεχομενους μηνες μακρια απο το σπιτι μου, την οικογενεια μου! Και μου ελειψαν ολοι πολυ, λιιιιιγο περισσοτερο η μητερα μου! Γι αυτο της εκανα μια εκπληξη και εμφανιστηκα στην πορτα του σπιτιου λιγες μερες νωριτερα απο οτι περιμενε για να δω την αντιδραση της…ανεκτιμητη! Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε καθημερινα διπλα μας τα αγαπημενα μας προσωπα και γι αυτο δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη, δεν τους λεμε ποσο συχνα τους αγαπαμε. Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις ηπειρο για να καταλαβει την αξια της οικογενειας! #myMom #surprise #missedthem #sayILOVEUmoreoften

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις