Survivor: Ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο!

Σάκης Ρουβάς

Χέρι χέρι με την Κάτια Ζυγούλη στο αεροδρόμιο, μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και τα γυρίσματα του Survivor.

Ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Κάτια Ζυγούλη βρέθηκαν για μερικές μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Τα γυρίσματα του Σάκη Ρουβά για το Survivor λίγο πριν την έναρξη των live του X Factor, ήταν μια καλή αφορμή το ζευγάρι να πάρει μια ανάσα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Χέρι χέρι Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη έκαναν την εμφάνιση τους στο αεροδρόμιο σήμερα στις 10:30 το πρωί επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο.

[dfp_ads id=236982]

Χαμογελαστός και μαυρισμένος, ο Σάκης Ρουβάς, δεν θέλησε να μοιραστεί κάτι περισσότερο για τη συμμετοχή του στο Survivor, αρκούμενος να δώσει το ραντεβού για το βράδυ, οπότε και θα τον δούμε να επισκέπτεται την παραλία Μαχητών και Διασήμων, έχοντας μαζί του την κιθάρα του.

«Έχω την αίσθηση ότι περάσαμε καλά. Τα παιδιά είναι σε μια δύσκολη φάση εκεί» αρκέστηκε να πει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε πως γύρισε φορτσάτος για την πρεμιέρα των live του X Factor, την οποία θα δούμε τελικά την επόμενη Πέμπτη 1 Ιουνίου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!