Survivor: Ο Μάριος κατηγόρησε τον Σπαλιάρα πως πήγε να “στήσει” παιχνίδι στην ασυλία!

Survivor

«Λυπάμαι να βλέπω να δίνονται παιχνίδια από ανθρώπους για κάποιο άλλο σκοπό».

Ο Μάριος Ιωαννίδης, στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Κύπριος κατηγόρησε, ουσιαστικά, το γνωστό μοντέλο πως πήγε να “στήσει” το ματς για να κερδίσει η αθλητικογράφος.

[dfp_ads id=236982]

Αποχώρησε η Σάρα Εσκενάζυ!

Σε περίπτωση που η Βαλαβάνη έπαιρνε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, τότε θα έπαιζε στον τελικό με τον Μάριο. Ενώ με την ήττα της, ο Κύπριος πήρε την ατομική ασυλία. Σε συνδυασμό, βέβαια, και με τη νίκη του Αναγνωστόπουλου απέναντι στον Αγγελόπουλο.

Πώς ψήφισαν οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού;

«Είχα τέσσερις νίκες, τα παιδιά από απέναντι είχαν τρεις. Αν κέρδιζαν, είτε η Ευρυδίκη τον Γιάννη, είτε ο Γιώργος τον Κώστα, θα έπαιζαν μαζί μου άλλο ένα ματς. Κέρδισαν τα δύο παιδιά και πήρα εγώ την ατομική ασυλία. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό, όμως, θα σταθώ στο ότι λυπάμαι άμα δω, που δεν νομίζω να το έχω δει μέχρι τώρα, να βλέπω να δίνονται παιχνίδια από ανθρώπους για κάποιο άλλο σκοπό. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Και ειδικά τώρα περισσότερο που είναι ατομικό», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πήρε αμέσως το λόγο και απάντησε: «Σίγουρα δεν πέρασε από το μυαλό μου να κάτσω να χάσω γιατί με έναν τρόπο έχω μάθει να αγωνίζομαι και άλλωστε είμαι ο μόνος από τους Μαχητές που στο παιχνίδι της ασυλίας κέρδισε και τον Ντάνο και την Ευρυδίκη. Απλά είχα μια πικρία σε περίπτωση που χάσω, αν θα το εκτιμήσουν τα παιδιά. Σε καμία περίπτωση ποτέ δεν θα έστηνα ένα παιχνίδι ή θα καθόμουν να χάσω».

Δείτε όσα είπαν στο συμβούλιο του Survivor ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιάννης Σπαλιάρας…