Survivor: Ο Μάριος Ιωαννίδης εύχεται «ψόφο» στους «λαθρομετανάστες»!

Μάριος Πρίαμος

Η προκλητική, ακροδεξιά ανάρτηση του παίκτη από την Κύπρο προκαλεί χαμό στα social media! Δείτε τι είχε γράψει στο Facebook...

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ή «ο τρελός Κύπριος» ή σκέτο Μάριος… Είναι ο παίκτης των Μαχητών στο Survivor που διακρίνεται για τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα και θεωρείται ένα από τα φαβορί για τη διεκδίκηση του επάθλου στον μεγάλο τελικό. Φαίνεται, όμως, ότι ο Μάριος διακρίνεται και για τις ρατσιστικές του αντιλήψεις για τους πρόσφυγες και τους οικονομικούς μετανάστες. Μια άλλη πλευρά του παίκτη από αυτή που βλέπουμε στο παιχνίδι… λίγο πιο σκοτεινή και εμφανώς ακροδεξιά, έρχεται στο φως.

[dfp_ads id=236982]

Είναι μία ανάρτηση που έχει κάνει ο Μάριος Ιωαννίδης στον λογαριασμό στο facebook το 2011 που έχει αναστατώσει το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες που εντοπίστηκε, την οποία θα χαρακτηρίζαμε επιεικώς απαράδεκτη! Ο παίκτης γράφει: «Απεργία πείνας οι Λαθρομετανάστες; Στα @@ μας. Όξω από την μητέρα πατρίδα». Η ρατσιστική ανάρτηση του παίκτη ολοκληρώνεται από το ντροπιαστικό του σχόλιο: «Εκεί να ψοφήσουν».

Στην παρατήρηση, πιο κάτω, ενός φίλου του: «Μην είσαι και τόσο πολύ ρατσιστής Μάριε! Με μέτρο!», ο Μάριος Ιωαννίδης επιστρέφει γράφοντας: «Τελείωσαν τα μέτρα!! Τελειώνουν όταν αρχίσουν να σου παίρνουν τον κ…ο!!! Κι επειδή έτσι καταντήσαμε, πρέπει να αρχίσουμε να αλλάζουμε τα πράγματα»!