Survivor: Ο Κώστας Κοκκινάκης αποκαλύπτει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τις αρνητικές ψήφους που έπαιρνε

Κώστας Κοκκινάκης

Τι αποκάλυψε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη συμβίωση μαζί του στην ομάδα των Διασήμων του Survivor;

Ο Κώστας Κοκκινάκης μετά την αποχώρηση του από το Survivor βρέθηκε στο Survivor Πανόραμα για να μιλήσει για όλα. Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Γιώργο Αγγελόπουλο…

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είχαμε μια πολιτισμένη σχέση. Δεν είχαμε τσακωθεί σχεδόν ποτέ. Εντάξει με όλους είχαμε τσακωθεί κάποια στιγμή. Ιδεολογικά ήμασταν ίσως λίγο αλλού, αλλά γενικά δεν είχαμε ένταση. Είχαμε και οι δύο το χώρο μας.»

[dfp_ads id=236982]

Ο Κώστας Κοκκινάκης, παρόλο που ήταν από εκείνους που δεν ψήφιζε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, προσπάθησε να δώσει τη δική του εκδοχή ως προς το γιατί ψηφιζόταν μαζικά από την ομάδα των Διασήμων: «Σίγουρα ο Αγγελόπουλος ήταν πολύ δυνατός παίκτης, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Πρόσφερε πάρα πολλά στην συμβίωση εκεί πέρα. Ψάρευε, ήταν πολύ καλός. Κάποια άλλα πράγματα που βλέπαμε εμείς, που προφανώς δεν μπορεί να τα δει ο κόσμος ήταν που μας ενοχλούσαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Για το παιχνίδι και για εμάς ήταν πολύ καλός.

Επειδή ο Γιώργος είναι λίγο πιο έντονος σε όλα του, με τους πανηγυρισμούς, όταν έχανε, ήταν πολύ πιο έντονος από εμάς. Και κάποια άλλα πράγματα που για μένα τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να τα αναφέρω γιατί αλλιώς είναι οι συνθήκες που ζούσαμε εκεί και αλλιώς είναι τώρα που τα βλέπουμε καθαρά. Αν βγουν όλοι οι παίκτες θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να τα βρούμε. Τώρα εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά πράγματα αστεία.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!