Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο στόχαστρο της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Φαντάζεστε τον λόγο;

Survivor

«Κάποια πράγματα δε ταιριάζουν με την προσωπικότητά μου και αρνούμαι να τα κάνω. Δεν μπορώ να προσποιηθώ, δεν μπορώ να πω ψέματα…».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι αρκετά μοναχική, πλέον, στο Survivor και περνάει αρκετή ώρα μόνη της στην παραλία καθημερινά. Η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε τους λόγους και μίλησε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

[dfp_ads id=236982]

«Είμαι μοναχική μεγάλο διάστημα εδώ στην παραλία. Είναι μια στάση που κρατάω γιατί κάποια πράγματα δε ταιριάζουν με την προσωπικότητά μου και αρνούμαι να τα κάνω. Δεν μπορώ να προσποιηθώ, δεν μπορώ να πω ψέματα, είμαι αυθόρμητη και γι’ αυτό προτιμώ τη μοναξιά. Η μοναξιά είναι μια επιλογή που δεν είναι μόνο δική μου, είχα φτάσει σε ένα σημείο να είμαι ζητιάνα αγάπης, είναι και από τη στάση των υπολοίπων. Προσπάθησαν να γίνουν χειριστικοί επάνω μου. Καλούμαι να σκληρύνω σαν Ειρήνη και να τα βγάλω εις πέρας.

Νέος “γύρος” Αγγελόπουλου – Βαλαβάνη! Ένταση μεταξύ των δύο παικτών!

Όλοι προσπαθούν να γίνουν χειριστικοί απέναντί μου εκτός από τον Γιάννη Σπαλιάρα. Δεν ήταν και ο Ντάνος, αλλά και ο Ντάνος τώρα επειδή θέλει να πάει, γιατί  φοβάται μάλλον μην τον ξαναψηφίσουνε με την υπόλοιπη κλίκα που είναι περισσότερα άτομα, το κάνει και ο Ντάνος αυτό και λυπάμαι πάρα πολύ και στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί νόμιζα ότι είναι ένα λαϊκό παιδί, καλό παιδί, καταλαβαίνω όμως ότι θέλει να κερδίσει το έπαθλο και τον δικαιολογώ παρόλα αυτά και ότι και να έκανε πάλι δεν θα τον ψήφιζα», είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε…