Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σπάει τη σιωπή του για τις στρατηγικές!

Survivor

Το μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Ντάνο πριν το αγώνισμα!

Λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό αγώνισμα του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλούσαν στην καλύβα για το επικείμενο ματς. Η γνωστή αθλητικογράφος του τόνισε πως πρέπει να πάρει οπωσδήποτε το κολιέ της ασυλίας, ενώ ο Ντάνος ξεκαθάρισε πως δεν ακολουθεί καμία στρατηγική.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Ντάνος δεν με γοητεύει! Το τόσο λαϊκό μπρουτάλ δεν είναι του τύπου μου»

«Στρατηγικά, λογικά, επειδή οι Μαχητές υπερτερούν, θα έχουν σύμμαχο ο ένας τον άλλον. Πρέπει οπωσδήποτε να παλέψεις για το κολιέ. Γιατί αλλιώς σίγουρα θα σε ψηφίσουν. Θα βγεις, καταλαβαίνεις τι λέω; Εντάξει, συνεχίζουν να υπάρχουν οι ομάδες», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

“Άδειασε” Τσανγκ και Μαχητές για τον Ντάνο! «Αυτά δεν μου αρέσουν Ορέστη…»

«Θα πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στρατηγικές εγώ δεν έχω. Οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν. Εγώ θα πάω να παίξω, όπως παίζω και στα άλλα αγωνίσματα και αν πάρω το κολιέ, το πήρα. Δεν θα το χαρίσω σε καμία περίπτωση. Αλλά ναι, είμαι σίγουρος πως αν το πάρουμε εμείς, θα μας ψηφίσουν. Το είδαμε και στο τελευταίο αγώνισμα, όποτε έπαιζα εγώ αντίπαλος, αλληλοϋποστηρίζονταν. Από τη μία έχει λογική, αλλά από την άλλη είναι λίγο οξύμωρο», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Ροζ» χαμός με τον Χρανιώτη στο αεροδρόμιο! Τον εντόπισαν στο πάρκινγκ να…

Όσα είπαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor…