Survivor: Μεγάλες κόντρες στο επόμενο επεισόδιο! Ποιος κερδίζει το έπαθλο;

Survivor

Τι θα δούμε το βράδυ της Κυριακής; Η αντιπαλότητα καλά κρατεί... - Διαβάστε όλα όσα έχουν συμβεί στο ριάλιτι τις τελευταίες μέρες!

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Survivor και ποιος κερδίζει το έπαθλο; Αυτές είναι οι δύο ερωτήσεις που έρχονται σε όλους μας μετά τη χθεσινή ανατροπή!

Η λέξη που χαρακτηρίζει το φαινόμενο Survivor επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά στο χθεσινό επεισόδιο. «Διάσημοι» και «Μαχητές» κλήθηκαν να συμμετάσχουν σ’ ένα νέο αγώνισμα κάνοντας τους τηλεθεατές να μείνουν καθηλωμένοι στη μικρή οθόνη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, αφού εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι «Μαχητές» μπορούσαν να κερδίσουν αφού προηγούνταν με 8-4, ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Με έξι σερί νίκες οι «Διάσημοι» έφτασαν το σκορ στο 10-8, κάνοντας τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να περιγράφει με ένταση και αγωνία την τελευταία κούρσα του Κώστα Κοκκινάκη  ενώ οι ίδιοι παραληρούσαν από τη χαρά τους μετά την αναπάντεχη νίκη τους!

Survivor: Κλώτσησε τη Βαλαβάνη ο Ντάνος! Επικό στιγμιότυπο…

[dfp_ads id=236982]

Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor  του ΣΚΑΪ  2.420.220 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 71%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,7%.

Το έπαθλο που κέρδισαν οι «Διάσημοι» ήταν η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους, γεγονός που τους έδωσε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου. Η επόμενη συνάντηση «Διασήμων» και «Μαχητών» ήταν στο «Παιχνίδι ερωτήσεων». Νικητής αναδείχτηκε ο Bo, που κέρδισε σουβλάκια κι αναψυκτικό. Το γεύμα προοριζόταν για δύο άτομα κι έτσι εκείνος αποφάσισε να το μοιραστεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο με τον οποίο έφτασε στον τελικό.

Το φλερτ που αναστατώνει…

Στο μεταξύ, φωτιά πήραν οι τηλεοπτικές εκπομπές για τη σχέση έχουν αναπτύξει τις τελευταίες μέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor. Ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες φαίνεται πως έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται το φλερτ μεταξύ των δύο.

«Γελάει και το λουλούδι στο αφτί της! Και μόνο που σκέφτεται ότι είναι έτοιμη να αρχίσει να φιλάει τον Κωνσταντίνο για να διαπιστώσουν πόσες θερμίδες καις με ένα φιλί…», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Happy Day. Ο Δημήτρης Παπανώτας, από την άλλη, έθιξε μια άλλη πτυχή του θέματος: «Όταν ενώθηκαν οι δύο ομάδες, η Ευρυδίκη έχασε το ενδιαφέρον της για τον Ντάνο γιατί βρήκε τον άλλον».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Survivor

Νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor  έρχεται την Κυριακή στις  9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.  Ένας ακόμη αγώνας επάθλου περιμένει «Διάσημους» και «Μαχητές». Οι δυο ομάδες  κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους στην ίδια παραλία προσπαθούν να ξεπερνούν τις εντάσεις και τις όποιες παρεξηγήσεις δημιουργούνται μεταξύ τους, όμως στον αγωνιστικό χώρο η ανταγωνιστικότητα και η αντιπαλότητα καλά κρατούν…

Survivor: Ξέσπασμα κατά μισθοφόρου! «3-1 στις μπάλες έχασες! Δεν υπήρχε λόγος…»

Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης του Survivor;

Την ίδια ώρα, στο διαδίκτυο γίνεται χαμός σχετικά με την επιτυχίες και τις αποτυχίες που έχει ο κάθε παίκτης στα αγωνίσματα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φαίνεται να βρίσκονται στην κορυφή της κόντρας. Ο ένας ξεχωρίζει στους Διάσημους και ο άλλος ηγείται στους Μαχητές. Αλήθεια όμως, ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στο Survivor; Και επίσης, ποιος είναι ο χειρότερος;

Στο Πρωινό παρουσίασαν τον αναλυτικό πίνακα με τα ποσοστά νικών για τον κάθε παίκτη χωριστά. Δεν δυσκολευτήκαμε να μαντέψουμε ποιος βρίσκεται στην κορυφή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πρώτος στη λίστα με ποσοστό νικών 60,5%. Ο Ντάνος έχει πάρει μέρος σε 152 αγώνες και έχει νικήσει σε 92!

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τα ποσοστά νικών

«Αδειάζουν» τον μισθοφόρο για την …κλοπή του Ντάνου!

Ένα ακόμα θέμα που προέκυψε αυτές τις μέρες ήταν στο προχθεσινό αγώνισμα του Survivor, που ήρθαν τα πάνω κάτω. Για πρώτη φορά έγινε ένσταση για το τελικό αποτέλεσμα, με τους Μαχητές να ζητούν επανάληψη του παιχνιδιού. «Ή παίζουμε με κανόνες ή όχι ρε παιδιά», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ήρθε όμως η εκπομπή Rodeo με την προβολή ενός βίντεο, να «κάψει» τον μισθοφόρο. Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Μαχητών, σε παλιότερο αγώνισμα, «μάλωνε» την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, η οποία σταμάτησε για λίγο την κούρσα, επειδή ξεκίνησε νωρίτερα από το σφύριγμα.

Δείτε το βίντεο που “καίει” τον Αναγνωστόπουλο για τη δήλωση “ή παίζουμε με κανόνες ή όχι”…

Πώς στράβωσε το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων

Η “κλοπή” στο αγώνισμα του Survivor για την οποία κατηγορούν οι Μαχητές τον Γιώργο Αγγελόπουλο και κατ’ επέκταση τους Διάσημους έκανε μπάχαλο τους παίκτες. Μετά το τέλος και του επαναληπτικού αγώνα, τον οποίο κέρδισαν οι Μαχητές και πήραν το έπαθλο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε έξαλλος με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και ακολούθησε ένας πολύ έντονος διάλογος.

«Ντροπή σου! Μην μου φωνάζεις εμένα…»

Ο Μπο έγινε έξαλλος με τις διαμαρτυρίες των Μαχητών του Survivor για τη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου και έτρεξε αμέσως να ζητήσεις εξηγήσεις από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ράπερ είχε μια συνομιλία με τον μισθοφόρο και μάλιστα στο τέλος του είπε και “καλό ταξίδι”, εμφανώς τσαντισμένος με τα όσα άκουγε.

«Αν κρίθηκε εκεί, φύγαμε, δεν τρέχει τίποτα. Είναι γελοίο αυτό το πράγμα, καραγκιόζηδες. Είναι γελοίο, δεν με ενδιαφέρει, να μην παίξουμε. Εντάξει είναι γελοίο, άσε με τους καραγκιόζηδες. Να μάθουν να χάνουν ρε φίλε», είπε ο Μπο.

«Είναι γελοίο αυτό, καραγκιόζηδες…»

Ο σάλος με τον Μάριο Ιωαννίδη

Σαν να μη φτάνουν όσα γίνονται μέσα στο παιχνίδι, έχουμε και αυτά που γίνονται εκτός. Ένα ένα εντοπίζονται τα ρατσιστικά σχόλια που είχε κάνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στα social media πριν μπει στο Survivor. Μετά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, στο στόχαστρο του παίκτη των Μαχητών μπήκαν και οι γυναίκες.

Σε ανάρτησή που είχε κάνει ο παίκτης στο facebook τον περασμένο Οκτώβριο, αναφέρεται στα κορίτσια με τον πλέον σεξιστικό τρόπο: «Όταν ήμασταν κι εμείς 16 χρονών, υπήρχαν 4-5 κορίτσια που ήταν ατίθασα στο σχολείο και κορόιδευαν τα άλλα κορίτσια, αλλά εμείς δεν τις παίρναμε βίντεο… Τις παίρναμε πισω…τό… Πώς άλλαξαν οι καιροί ρε γαμ…ο…».

Δείτε όσα σχολιάστηκαν στις εκπομπές