Survivor: Λύγισε ο Αγγελόπουλος, έπεσε πάνω στη μητέρα του! Κατέρρευσε ο Χανταμπάκης!

Survivor

Συγκλονιστικές σκηνές! Κλάματα με λυγμούς στην ομάδα των Διασήμων!

Οι διάσημοι του Survivor κέρδισαν σήμερα το έπαθλο της επικοινωνίας και αυτή τη φορά θα έχουν την ευκαιρία να δουν μηνύματα και τα πρόσωπα των ανθρώπων της οικογένειάς τους. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και κατέθεσαν ψυχή και σώμα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Ερωτικό καβγαδάκι ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ήταν ένα από τα καλύτερα αγωνίσματα που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Survivor. Το πόσο πολύ ήθελαν όλοι τη νίκη φάνηκε και από το τελικό αποτέλεσμα. 10-9 για τους διάσημους στον συγκλονιστικότερο αγώνα που έχει πραγματοποιηθεί από την αρχή του παιχνιδιού.

[dfp_ads id=236982]

Δεν πήγε για αγώνισμα η Ειρήνη Παπαδοπούλου! Τι είπε ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο ΣΚΑΙ θα δείξει αύριο Πέμπτη την “συνάντηση” των διασήμων με τους δικούς τους ανθρώπους και αναμένεται να παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές στιγμές. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βλέπει για πρώτη φορά μετά από περίπου 1,5 μήνα τη μητέρα του, στην οποία χάρισε ένα φιλί, μέσω της τηλεόρασης. Ο Στέλιος Χανταμπάκης πραγματικά καταρρέει και πέφτει στα γόνατα, πλησιάζει την τηλεόραση και ακουμπάει πάνω το πρόσωπό του. Οι φωτογραφίες των παιδιών του τον έκαναν να «λυγίσει» και να κλαίει σαν μικρό παιδί.

Μαχητές κατά Τσανγκ! Θυμωμένος ο παίκτης με τη στάση τους!

Δείτε το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου του Survivor…