Survivor – Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα σχόλια για την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ και η σύγκριση με τη Βαλαβάνη

Γιώργος Αγγελόπουλος

Τι είπαν οι Μαχητές για την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ από το Survivor;

Η Σάρα Εσκενάζυ είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης. Πλέον οι παίκτες που έχουν μείνει να αγωνίζονται στο παιχνίδι είναι ελάχιστοι και κάθε αποχώρηση αλλάζει τις ισορροπίες καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από τον ημιτελικό και τον τελικό.

Μετά το Συμβούλιο του Νησιού οι δυο ομάδες συζητούν για την απουσία της Σάρας Εσκενάζυ από την παραλία…

Survivor – Σάρα Εσκενάζυ: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση – Αποκάλυψε συγκινημένη που αφιέρωνε τις νίκες της!
[dfp_ads id=236982]

«Και η ίδια δεν είχε βλέψεις για τον τελικό, η αλήθεια είναι ότι το έλεγε, ότι εντάξει και να φύγω τώρα δεν έγινε κάτι» έλεγε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ ο κολλητός της φίλος στο παιχνίδι, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος πρόσθεσε: «Σίγουρα θα στεναχωρήθηκε, αλλά όταν συνειδητοποιήσει τι έκανε και πόσο μακριά έφτασε, θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει λόγος.»

Στην δεύτερη καλύβα της παραλίας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την αποχώρηση της Σάρας συνέκρινε τα δύο κορίτσια…

«Και οι δυο σας που φτάσατε ως εδώ ήταν μόνο του μια επιτυχία, έτσι; Η Σάρα για μένα ήταν αγωνίστρια και σαν παίκτρια, τώρα στη συμβίωση ποιος ξέρει τι έκανε. Ότι συνεχίζεις εσύ για μένα δεν είναι τυχαίο. Σίγουρα είσαι και ένα κλικ παραπάνω αγωνιστικά, αλλά όσον αφορά στη συμβίωση, νομίζω ότι εκεί πρέπει να υπερτερούσες.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!