Survivor: Γιώργος Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη απομονώθηκαν στην παραλία! Έπεσε στην αγκαλιά του!

Survivor

«Ήταν καθαρά μία φιλική και προς αποκατάσταση της οποιασδήποτε ζημιάς και των δύο πλευρών αγκαλιά, καθόλου πονηρή, αντρίκια…»

Η “επίθεση” που δέχτηκε, στο συμβούλιο του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται πως ήταν η τελευταία “αψιμαχία” στους διάσημους. Στο σημερινό επεισόδιο, οι δυο τους απομονώθηκαν στην παραλία και έλυσαν τις διαφορές τους με τον καλύτερο τρόπο.

Προσπάθησαν να “εξοντώσουν” τον Αγγελόπουλο οι Διάσημοι με αρχηγό τη Βαλαβάνη!

[dfp_ads id=236982]

«Συζητήσαμε με την Ευρυδίκη, το κύριο κομμάτι της συζήτησης ήταν μια αγκαλιά και υπήρχε διάθεση και από τις δύο πλευρές να γίνει κάτι τέτοιο. Ήταν καθαρά μία φιλική και προς αποκατάσταση της οποιασδήποτε ζημιάς και των δύο πλευρών αγκαλιά, καθόλου πονηρή, αντρίκια από την πλευρά της γιατί έκανε το πρώτο βήμα και για μένα δεν υπάρχει τίποτα με την Ευρυδίκη.

Η Σόφη Πασχάλη και η «πικρή» αλήθεια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο… Καταραμένο ψάρι!

Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε αλλά μέσα σε αυτό το θολό τοπίο και την παρεξηγημένη ίσως εικόνα μου, απ’ ότι μου είπε, τοποθετήθηκε με αυτόν τον τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο μου είπε στην πεντάλεπτη κουβέντα μας. Κατάλαβε κάποια πράγματα διαφορετικά; Ίσως επηρεάστηκε από κάποιες καταστάσεις;Για μένα δεν υπάρχει τίποτα, μου έλυσε κάθε ερωτηματικό», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.