Survivor: Έξαλλος ο Αγγελόπουλος με τον μισθοφόρο! «Ντροπή σου! Μην μου φωνάζεις εμένα…»

Survivor

«Είναι ντροπή. Εγώ θα αισθανόμουν ντροπή, αν κέρδιζα αυτό το παιχνίδι. 9-9 ήταν το παιχνίδι, έβαλα τρεις μπάλες και εσύ καμία».

Η “κλοπή” στο αγώνισμα του Survivor για την οποία κατηγορούν οι Μαχητές τον Γιώργο Αγγελόπουλο και κατ’ επέκταση τους Διάσημους έκανε μπάχαλο τους παίκτες.

[dfp_ads id=236982]

Η “κλοπή” του Αγγελόπουλου προκάλεσε ένταση! Ζήτησαν επανάληψη του αγώνα οι Μαχητές!

Μετά το τέλος και του επαναληπτικού αγώνα, τον οποίο κέρδισαν οι Μαχητές και πήραν το έπαθλο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε έξαλλος με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Εκτός εαυτού ο Μπο με τους Μαχητές! «Είναι γελοίο αυτό, καραγκιόζηδες…»

Κ.Α.: Άμα πήδαγα εγώ εκεί θα είχα κερδίσει το παιχνίδι με τον Κοκκινάκη; Μπορώ να στο κάνω 100 φορές και να καλύψω τη διαφορά που μπήκε το μπαλάκι. Εγώ έχω μάθει να μιλάω με επιχειρήματα.

Γ.Α.: Ντροπή σου, και στο ξαναλέω, ντροπή σου.

Κ.Α.: Κι εσύ λες ψέματα, γιατί είπες ότι πάτησες. Όταν τελείωσε, είπες ότι πάτησες, άρα λες ψέματα.

Γ.Α.: Άκου λίγο κάτι και μην μου φωνάζεις, δεν υπάρχει λόγος να μου φωνάζεις. Δεν πάτησα, το ντροπή σου ισχύει. Θεωρείς ότι είμαι άνθρωπος που όταν αγωνίζομαι, κλέβω; Απάντησέ μου συγκεκριμένα. Μου είπες ότι κλέβω. Έφυγα εγώ νωρίτερα για να κλέψω;

Κ.Α.: Στο ένα έχεις φύγει πολλές φορές.

Γ.Α.: Για να κλέψω;

Κ.Α.: Δεν ξέρω γιατί.

Γ.Α.: Είναι ντροπή. Εγώ θα αισθανόμουν ντροπή, αν κέρδιζα αυτό το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, τέλος. 9-9 ήταν το παιχνίδι, έβαλα τρεις μπάλες και εσύ καμία.

Αρπάχτηκε με τον Χρανιώτη ο Ντάνος! «Θα μου κλ…ς τα αρχ…»