Survivor: Έξαλλη η Παπαδοπούλου με Σπαλιάρα! Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε!

Survivor

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου «έδωσε» τον Σπαλιάρα για τα σχόλια του! Τι συζήτησαν μόνοι τους με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Μια ατάκα του Γιάννη Σπαλιάρα ήταν ικανή για να κάνει την Ειρήνη Παπαδοπούλου να πάρει φωτιά! Κι αυτό γιατί όπως φαίνεται δεν ήταν η πρώτη φορά που τα όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν παρεξηγήσιμα από την τραγουδίστρια… Τι έχει συμβεί;

Γιατί δεν έπαιξαν Παπαδοπούλου και Αγγελόπουλος;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επεσήμανε τόσο την κούραση και τους πόνους στο παιχνίδι, ενώ πέταξε και το «καρφί» της για την Λάουρα Νάργες. Παρόλο που η ίδια είπε πως έβγαζε την κούρσα, δέχτηκε την πρόταση του Κώστα Κοκκινάκη αργότερα πριν τον κανόνα επάθλου να μην διαγωνιστεί, για να ξεκουραστεί από τον τραυματισμό. Μαζί της εκτός του αγώνα επάθλου μαζί με τον Μπο έμεινε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν με έχει επιλέξει ούτε η ομάδα μου ούτε εγώ, είναι το αριθμητικό πλεονέκτημα τέτοιο που έχουμε από τους κανονισμούς, που μας υποχρεώνει να αφήνουμε κάποιους παίκτες έξω. Δεν έχω μείνει ποτέ έξω, κάτι το οποίο και ανάσα θα μου δώσει, αλλά είναι άδικο και για τους συμπαίκτες μου. Βάσει των κανονισμών ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Κώστας Σπαλιάρας πρέπει να παίξουν υποχρεωτικά, οπότε η επιλογή των παικτών είναι αυτή, γιατί όλοι μας είμαστε άξιοι να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει να κάνει» δήλωσε σχετικά με το γεγονός ότι δεν θα διαγωνιζόταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι «Διάσημοι» έχασαν με 8-10 από τους «Μαχητές» και φαίνεται ότι η ήττα αυτή δημιούργησε επιπλέον εντάσεις…

Τα νεύρα της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Γιάννη Σπαλιάρα

Έξαλλη η Ειρήνη με τον Γιάννη Σπαλιάρα, απάντησε στα σχόλια του…«Δεν ξεκουράστηκα! Έχω ένα θέμα! Κάτι δεν καταλαβαίνεις…»

«Πλησίασα την Ειρήνη να δω πως είναι και να της πω αν είναι έτοιμη για να τα δώσει όλα στο επόμενο ματς και αν ξεκουράστηκε, γιατί γνωρίζω το πρόβλημα που έχει και αυτή με τις γάμπες της και μάλλον παρεξήγησε αυτή την προσέγγιση που της έκανα. Μπορεί να ένιωσε κάποια πίεση. Το σίγουρο είναι ότι όποιος θέλει να παίξει παίζει και όποιος δεν αισθάνεται καλά δεν παίζει» εξήγησε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ωστόσο ο Ειρήνη Παπαδοπούλου περιέγραψε ένα άγνωστο περιστατικό…

«Φτάνοντας στην παραλία μου λέει ο Γιάννης «ε μπουλντοζάκι αύριο θα παίξεις, αφού σήμερα ξεκουράστηκες» και του λέω «δεν ξεκουράστηκα, είμαι τραυματισμένη». «Έλα βρε εσύ δεν μασάς καθόλου αφού είσαι μπουλντόζα, αύριο θα παίξεις». Και του λέω μη με χρησιμοποιείς πάλι Γιάννη, γιατί κι άλλη μια φορά ήταν πολύ προκλητικό σε έναν αγώνα που βγάζω τη μία κούρσα και μετά ζαλίζομαι και δεν είμαι καλά πριν φτάσει η δικιά μου σειρά και είμαι δίπλα του και μου λέει «τι έχεις;». Του λέω «δεν είμαι καλά ζαλίζομαι» και μου λέει «έλα, άστα αυτά τώρα φέρε μας τον πόντο και μετά λιποθύμα»! Όσο και να το πεις αυτό στην πλάκα, έχει μια δόση αλήθειας. Εκείνη την ώρα με στεναχώρησε.»

Τι είπαν Ειρήνη Παπαδοπούλου και Γιώργος Αγγελόπουλος;

Λίγο αργότερα είδαμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να μιλά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, εκφράζοντας του αυτό που την απασχολούσε γύρω από τους παίκτες που θεωρεί ότι χρησιμοποιούν τους άλλους. «Την επόμενη φορά που θα γίνει… θα μπορούσα να παίζω κι εγώ βρώμικα», ενώ εκείνος απαντούσε πως ο καθένας ορίζει τον εαυτό του και στη συνέχεια ανέφερε:

«Πέρασαν 40 μέρες και είδαμε πολλά πράγματα. Και όσο και να λέμε ότι είναι όλα καλά υπάρχουν και οι κακόβουλες σκέψεις κάποιων και οι φρίκες που τρώει ο καθένας και το πως αντιδρά ο καθένας, αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά και είναι και επιλογή μας να είμαστε εδώ».