Survivor: Έξαλλη η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον Γιάννη Σπαλιάρα! «Θα σε δείρω ρε! Να μιλάς όμορφα» – «Μάζεψέ την!»

Survivor

«Τώρα, έτσι ξέρεις να λες; Γιατί πριν άλλα έλεγες. Αυτές τις κωλοτούμπες αλλού Γιάννη, όχι σε εμένα».

Έξαλλη έγινε στο Survivor η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον Γιάννη Σπαλιάρα και ο λόγος ήταν το φαγητό. Η τραγουδίστρια ήταν πολύ αδύναμη και η Σόφη Πασχάλη πρότεινε να της δώσουν λίγο παραπάνω, αλλά ο Σπαλιάρας ήταν αρνητικός. Αυτό ήταν ικανό να ανάψει τα αίματα…

[dfp_ads id=236982]

Αποχώρησε η Μαριάννα Καλλέργη!

«Εσύ ηρέμησε, εσύ ηρέμησε. Θα μας αποτρελάνεις όλους. Το θέμα σου είναι να μας εκνευρίζεις; Αυτό είναι το θέμα σου; Δεν έχω ενέργεια να περπατήσω, θα μου φας και αυτή την ενέργεια; Ποιος φταίει; Τώρα, έτσι ξέρεις να λες; Γιατί πριν άλλα έλεγες. Αυτές τις κωλοτούμπες αλλού Γιάννη, όχι σε εμένα. Δεν θα ηρεμήσω όταν με κάνεις έξαλλη πρωί πρωί. Τρέμουν τα πόδια μου, δεν μπορώ να περπατήσω.

Γυμνός στη θάλασσα ο Γιώργος Χρανιώτης! Τα σχόλια των συμπαικτών του!

Εγώ έχω πρόβλημα μαζί σου; Εσύ έχεις πρόβλημα με την πάρτη σου. Μάζεψέ την; Μίλα όμορφα, δεν με έχεις δει να γυρνάει το μάτι μου εμένα. Που μου γούρλωσες χθες τα μάτια. Και αυτή τη φορά δεν θα κάνω την καλή, σου έδωσα μία ευκαιρία, δεν θα σου δώσω άλλη. Εγώ δεν είμαι καλά; Δεν σέβεσαι τίποτα. Μάθε τι είναι ομαδικότητα και μετά μίλα. Θα σε δείρω, ναι ρε», του είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Φλερτάκι στο Survivor! Τρυφερό τετ α τετ στην παραλία!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας της απαντούσε από την πλευρά του: «Έλα ρε Ειρήνη, ηρέμησε τώρα. Δεν φταίω εγώ γι’ αυτό. Ηρέμησε, δεν σου έκανα κάτι. Σου έκανα κάτι; Σου έκανα κάτι κορίτσι μου; Άμα έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου, εντάξει, τι να σου πω», ενώ είπε στον Λάμπρο Χούτο: «Μάζεψέ την», κάτι που έκανε έξαλλη την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Άγριος καβγάς στο Survivor! Μπάχαλο έγιναν οι παίκτες μεταξύ τους! [vid]