Survivor: Έθαψε τη Σπυροπούλου στην κάμερα! Άρχισαν οι καβγάδες!

Survivor

Κρητικός - Χατζίδου και Κοκαλίτσα - Αγόρου... άρχισαν τα όργανα!

Με το που τελείωσε ο αγώνας του Survivor, άρχισαν και οι πρώτες εντάσεις! Στέλιος Κρητικός και Μαρία Σαμαρινού παρεξηγήθηκαν για μία καρύδα, η Αγγελική Κοκαλίτσα έμεινε έκπληκτη με μία συμπεριφορά του Νικόλα Αγόρου που δεν της άρεσε και τα πρώτα σχόλια για τις επιδόσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ξεκίνησαν!

[dfp_ads id=236982]

Μαζί με την Κατερίνα Χαλικιά, η Μαρία Σαμαρινού πήγε να ανοίξει μία παραπάνω καρύδα από τις δύο που είχαν συμφωνηθεί από όλη την ομάδα. Αυτό στάθηκε αφορμή για να τις αποτρέψει η Ελένη Χατζίδου. «Μωρό μου γιατί ανοίγεις και άλλη καρύδα; Ο Στέλιος είπε όχι γιατί είναι μαλακές αυτές. Δύο είναι αρκετές και εσύ με το χέρι σου φυσικά μην κάνεις τέτοια πράγματα!», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Survivor: Οι Μαχητές κέρδισαν τα μαξιλάρια!

«Έπρεπε να κόψουμε δύο αντί τρεις! Κάναμε αυτό το λάθος», παραδέχεται η Κατερίνα Χαλικιά. Αμέσως, η Ελένη Χατζίδου έσπευσε να ενημερώσει τον Στέλιο Κρητικό για αυτήν την εξέλιξη. Ο ίδιος μάλιστα εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στην κάμερα: «Όλοι μαζί τρώμε, όλοι μαζί πεινάμε! Ούτε ο μπαμπούλας είμαι, ούτε ο μπαμπάς είμαι εδώ κανενός. Για αυτό είπα και στην Μαρία ότι δεν υπάρχει λόγος να ζητάει συγγνώμη. Εγώ απλά θεωρώ ότι θα ήταν καλό όλοι μαζί να συζητάμε τις μερίδες του φαγητού».

Survivor: Θρίαμβος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πρώτο της παρκούρ!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Την επίδοση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχολίασε λίγο μετά τον αγώνα, στην κάμερα του Survivor, η Μελίνα Μεταξά. Η χορεύτρια Breakdance με έναν ιδιαίτερα καυστικό τρόπο μίλησε για την γνωστή παρουσιάστρια λέγοντας ότι «έδωσε ρεσιτάλ με τις βουτιές… μπόμπες!».

Ενώ αμέσως μετά, η Αγγελική Κοκαλίτσα γκρίνιαξε στην κάμερα, αυτήν την φορά για την συμπεριφορά του Αγόρου και το γεγονός ότι φωνάζει όταν μιλάει. «Όταν συζητάμε μου αρέσει να έχουμε χαμηλούς τόνους», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor: Με ασθενοφόρο πήραν τη Σαμαρινού! Σοκ από τον τραυματισμό της!

Δείτε τις δηλώσεις της Μεταξά και της Κοκαλίτσα…

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=H6FLp7Ojcuc

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα για το Survivor, εδώ.