Survivor: Η Τουρκάλα Sabriye ερωτεύτηκε τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Survivor

Ένας έρωτας γεννήθηκε στο Survivor! "Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει! Τον ερωτεύτηκα! Αν ήταν Τούρκος..."

Χαμός στο Survivor μεταξύ των δύο αντίπαλων ομάδων, Ελλήνων και Τούρκων. Όχι δε μιλάμε για καβγά, μιλάμε για έρωτα! Το Survivor Ελλάδα Τουρκία φαίνεται πως αποτέλεσε αφορμή για να γεννηθεί ένας έρωτας, ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Sabriye Şengül. Όλα ξεκίνησαν από ένα χαστούκι -περίπτωση Ρουβά – Ζυγούλη.

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Το χαστούκι της Τουρκάλας στον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Η Sabriye Şengül πηγαίνει στο τραπέζι των Ελλήνων και προσφέρει ένα πιάτο με φαγητό στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Εκείνος, λίγη ώρα αργότερα σηκώνεται, της δίνει ένα λουλούδι και την φιλάει στο μάγουλο. Εκείνη, φανερά αμήχανη τον χαστουκίζει. Όμως, στη συνέχεια κάνει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση!

Αυτή είναι η Τουρκάλα που χτυπάει τις αντιπάλους της!

[dfp_ads id=236982]

Η Τουρκάλα παίκτρια σηκώνεται όρθια και απευθυνόμενοι στους Τούρκους συμπαίκτες της λέει: «Μπορώ να πω κάτι»; Εκείνοι της απαντούν «Δεν έμεινε και τίποτα να πεις»! Η Sabriye δηλώνει: «Πραγματικά… ερωτεύτηκα»!

Σε συνέντευξη που δίνει μετά, στην κάμερα του τουρκικού Survivor, η Sabriye Şengül αναφέρει: «Τόσο γλυκό, ζεστό και ντροπαλό άντρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου! Πραγματικά είναι πολύ ευγενής. Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει! Τον ερωτεύτηκα! Αν ήταν Τούρκος, δεν θα ξέφευγε από μένα»!