Survivor: Διάσημοι κατά Σπαλιάρα! – Μπο: «Για τόσο βλάκα μιλάμε»

Survivor

Αγγελόπουλος: «Με τον Γιάννη ήμασταν μαζί κάθε βράδυ και τα λέγαμε, δεν μπορεί τώρα να είσαι τόσο εριστικός, πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα».

Η κίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος του Survivor, να περάσει από την πλευρά των Διασήμων για να εμψυχώσει την Ελισάβετ εκνεύρισε κάποιους παίκτες, ενώ ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν αυτός που άνοιξε διάλογο μαζί του.

[dfp_ads id=236982]

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, στο οποίο οι Μαχητές πήραν τη νίκη και το έπαθλο επικοινωνίας, οι Διάσημοι έκατσαν όλοι μαζί και “έθαψαν” τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Μπο: «Πάλι με νευρίασε σήμερα. Απαντάει όταν μιλάω και μου λέει δεν σου μιλάω. Για τόσο βλάκα μιλάμε».

Τα μυστικά των Διασήμων που «πρόδωσε» ο Σπαλιάρας στους Μαχητές!

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά, μιλάμε για ένα 24ωρο μετά. Ξεκίνησα να νευριάζω και είπα άστο. Δεν υπάρχει χειρότερη τιμωρία από το να αγνοείς κάποιον. Μου είναι εντελώς ξένο να μπω σε μια κουβέντα με τον Γιάννη, μετά από δύο μήνες που κάναμε παρέα, να μπω να μαλώσω επειδή παραείναι εριστικός. Με στεναχωρεί πάρα πολύ, αλλά τι να κάνω; Να νευριάσω; Είπα άστο. Με τον Γιάννη ήμασταν μαζί κάθε βράδυ και τα λέγαμε, δεν μπορεί τώρα να είσαι τόσο εριστικός, πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα».

Κώστας Κοκκινάκης: «Κατάφερε να μας εκνευρίζει όλους. Σήμερα με έφτασε στα όριά μου. Την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι πέρασε στη δική μας περιοχή και του είπα να πάει πιο αριστερά και μου λέει “θα κάνω ότι θέλω εγώ” κι εκεί τσαντίστηκα αρκετά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φέρεται έτσι, όχι μόνο σε μένα, αλλά σε όλους μας».