Survivor: «Δεν ξέρω μέχρι πότε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κι εμείς σαν οικογένεια θα αντέξουμε να βλέπουμε να τον πιέζουν τόσο πολύ»

Ντάνος

Ο θειος του, Γιάννης Σουλτάνης (Ντάνος), μιλάει πρώτη φορά για τον δημοφιλή παίκτη από τη Σκιάθο. Τελικά, είναι ελεύθερο ή έχει σχέση;

Στο Πρωινό και τον Κώστα Τσουρό μίλησε για πρώτη φορά ο Γιάννης Σουλτάνης ή Ντάνος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεγάλωσε στο πλευρό του θείου του όταν έχασε τον πατέρα του. Από αυτόν μάλιστα πήρε και το παρατσούκλι Ντάνος. Ο κ. Σουλτάνης μίλησε για όλα όσα έγιναν στο χθεσινό εκρηκτικό επεισόδιο του Survivor:

[dfp_ads id=236982]

«Πιστεύω ότι ο κόσμος που παρακολουθεί βλέπει τι γίνεται. Να κρατήσει τόσο πολύ το συμβούλιο μόνο και μόνο απέναντι στον Γιώργο; Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο καθένας, τι συζητάει η μία κοπέλα με την άλλη και πως τον έβγαλαν στη σέντρα έτσι. Να πω ότι τον φοβούνται, ότι θέλουν να τον βγάλουν για να μείνουν οι πιο αδύναμοι παίκτες; Όταν τον ψήφισε η Ευρυδίκη, τέτοιο βρισίδι δεν έχει ξαναπέσει. Και αν τη συμπαθούσε ο κόσμος, τώρα δεν τη συμπαθεί κανένας. Όλοι ήταν μαζί αλλά κάποιος έπρεπε να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Πιστεύω ότι αντέχει ο Γιώργος και θα κάνει υπομονή. Αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε ή αυτός ή εμείς σαν οικογένεια να βλέπουμε να τον πιέζουν τόσο πολύ».

Στην κομβική ερώτηση που ταλανίζει εκατομμύρια Ελληνίδες, ο Γιάννης Σουλτάνης αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ελεύθερος, χωρίς σχέση.