Survivor: Αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από τον Ντάνο!

Survivor

Δείτε τι έγινε στο συμβούλιο του νησιού! Τι είπε η αθλητικογράφος πριν αποχωρήσει…

Εκτός Survivor βρίσκεται από σήμερα το βράδυ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η γνωστή αθλητικογράφος δεν κατάφερε να πάρει την ατομική ασυλία, βγήκε προτεινόμενη και αποχώρησε από το παιχνίδι.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήθελε να φύγει! Μας ζήτησε να τον ψηφίσουμε γιατί…»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας με τέσσερις ψήφους ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! Λόγω ατομικής ασυλίας, οι Κώστας Αναγνωστόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης ψήφισαν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο αντίστοιχα.

Μπο – Χρανιώτης αποκαλύπτουν για τη γκάφα του Ντάνου!

«Πλέον το Survivor είναι αντρική υπόθεση…»

«Αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε, έφτασε στο τέλος του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ για μένα σημαίνει πολλά. Είναι μια προσωπική επιτυχία, αν μπορώ να το πω έτσι. Πλέον το Survivor είναι μια αντρική υπόθεση. Ήταν μια διαφορετική εμπειρία, διαφορετικές στιγμές, μου έχει δώσει πάρα πολλά μαθήματα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που έζησα όλο αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου, στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα, έχω περάσει δύσκολα, έχουμε πεινάσει, αλλά όλα αυτά τα παίρνω μαζί μου κι έχω ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί τα έζησα…», είπε μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν αποχωρήσει από το Survivor…

«Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήθελε να φύγει! Μας ζήτησε να τον ψηφίσουμε γιατί…»

Ο Μπο βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Survivor πανόραμα κι επιβεβαίωσε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης ήθελε να φύγει από το παιχνίδι. Είχε πει, μάλιστα, στους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν προς αποχώρηση.

«Ακόμα θυμάμαι τον Σπαλιάρα να μου λέει ότι βρωμάνε οι μασχάλες μου»

«Πιστεύω ότι μπήκε για να κερδίσει! Στην πορεία, όμως, μας ζήτησε να τον ψηφίσουμε προς αποχώρηση, το οποίο μετά άλλαξε. Είχε κάποιους λόγους, για το παιδί του… Μετά, όμως, στην πορεία άλλαξε κι έμεινε στο αρχικό του σχέδιο. Είχε πει ότι ήθελε να φύγει, με το παιδί του, δεν άντεχε, κάτι τέτοιο. Και μετά στην πορεία τον είδαμε ότι συνέχισε να παίζει κανονικά το παιχνίδι, οπότε έμεινε», είπε ο Μπο.