Survivor: Αποχώρησε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου!

Survivor

Τι είπε λίγο πριν φύγει από το συμβούλιο του νησιού;

Ακόμα ένας παίκτης των “μαχητών” του Survivor αποχώρησε από το νησί. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ήταν αυτή που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό για να αφήσει την παραλία του Αγίου Δομίνικου και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

[dfp_ads id=236982]

Τι συμβαίνει στο νησί ανάμεσα σε Παπαδοπούλου – Πασχάλη – Βαλαβάνη;

Στην ψηφοφορία που είχε γίνει μεταξύ των “μαχητών”, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είχε πάρει έξι ψήφους σε αντίθεση με τον Πάνο Αργιανίδη που είχε λάβει πέντε, ενώ οι Ορέστης Τσανγκ και Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν επιλέξει να θέσουν υποψήφιες προς αποχώρηση τις Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Ελένη Δάρρα αντίστοιχα.

Survivor: Τα πήρε ο Χρανιώτης με τον Σπαλιάρα!

«Θέλω να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά και είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ και έζησα αυτή την εμπειρία. Με χαροποιεί ότι χθες υπήρξε μια νίκη που μας έδεσε πιο πολύ και μας ανέβασε ψυχολογικά. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν δίπλα μου και με στηρίξανε. Νιώθω στεναχωρημένη που δεν θα συνεχίσω και δεν θα βρίσκομαι κοντά στα παιδιά, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όλα καλά. Ήθελα να προχωρήσω όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά από τη στιγμή που δεν τα κατάφερα, συνεχίζω και προχωράω στη ζωή μου», είπε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!