Survivor: Απερίγραπτη η χαρά του μισθοφόρου που έφυγε η Σόφη Πασχάλη! «Θα τους διαλύσει»!

Survivor

Απίστευτο θάψιμο της Ειρήνης Κολιδά για Σπαλιάρα και Αγγελόπουλο: «Επικρατούν άνθρωποι που έχουν σκοπό δόλο, ψέμα και υποκρισία»!

Με την επιστροφή τους από το Συμβούλιο του Νησιού, οι Μαχητές του Survivor άρχισαν αμέσως τα σχόλια για τους Διάσημους. Η Σόφη Πασχάλη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκαν στο επίκεντρο όσων είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (μισθοφόρος) και η Ειρήνη Κολιδά.

[dfp_ads id=236982]

«Το ότι έφυγε η Σόφη θεωρώ ότι θα κάνει καλό σε εμάς και κακό σε αυτούς γιατί η Σόφη τους έβγαζε μια θετική αύρα, τους ένωνε και είπε καλά λόγια για μας. Είπε «χαίρομαι που οι αντίπαλοί μου είναι ομάδα»και αυτό εμάς μας δίνει δύναμη και αυτούς τους αφήνει κενούς. Πιστεύω ότι η απουσία τους θα τους διαλύσει ακόμα χειρότερα! Τώρα έφυγε αυτός που ένωνε το παζλ. Μόνοι τους δεν θα τα καταφέρουν. Δεν υπάρχει κάποιος πιο δυναμικός από τη Σόφη», κατέληξε με πρόδηλη ικανοποίηση ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Η Ειρήνη Κολιδά από την πλευρά της πέταξε δηλητηριώδη βέλη σε Σπαλιάρα και Αγγελόπουλο. «Βλέπεις ότι παρόλο που υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίκαιοι, σωστοί, αγαπησιάρηδες, με καλή διάθεση… φεύγουν αυτοί και επικρατούν άνθρωποι που έχουν σκοπό δόλο, ψέμα και υποκρισία. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή είναι κύκλος γυρνάει και οι άνθρωποι που αξίζουν θα είναι αυτοί που θα παραμείνουν».