Survivor: Ανατροπή στον ημιτελικό! Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη

Survivor

Δείτε όσα είπε ο παρουσιαστής για τη συνέχεια του παιχνιδιού!

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως στον ημιτελικό θα περάσουν τέσσερις παίκτες, οι δύο με την ασυλία και οι δύο υποψήφιοι που θα παραμείνουν.

[dfp_ads id=236982]

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: «Όταν ψήφισα τον Ντάνο είχα πει ότι…»

Ο παρουσιαστής, όμως, ανακοίνωσε πως μόνο τρεις θα πάνε στον ημιτελικό. Οι δύο με την ασυλία και ο ένας από τους άλλους δύο. Δεν γνωστοποίησε, βέβαια, πως θα περάσει ο τρίτος και πώς θα αποχωρήσει ο τέταρτος. Πιθανότατα να γίνει μέσω ψηφοφορίας.

«Θα παίξουμε δύο διαφορετικά ατομικά αγωνίσματα, στα οποία θα κερδηθούν δύο ατομικές ασυλίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα βγουν οι δύο νικητές που θα έχουν τις δύο ασυλίες για το επόμενο συμβούλιο που θα είναι και το τελευταίο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει τον απολογισμό της! Τι είπε για Ντάνο και Βασάλο…

Αν εξαιρέσουμε τους δύο που θα πάρουν την ασυλία, οι άλλοι τρεις θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, από τη μεγάλη ψηφοφορία που είχε γίνει, και από αυτούς τους τρεις θα αποχωρήσει ο ένας. Αφού λοιπόν αποχωρήσει και ο τελευταίος παίκτης, θα έχουμε τους δύο υποψήφιους που δεν αποχώρησαν και τους δύο νικητές των ασυλιών.

Διαχωρίζω αυτά τα τέσσερα άτομα, τους δύο με την ασυλία και τους δύο υποψήφιους που θα παραμείνουν. Γιατί οι δύο που θα έχουν κερδίσει την ασυλία θα πάνε απευθείας και στον ημιτελικό του φετινού παιχνιδιού.

Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Ντάνος μόλις είδε το αυτοκίνητο!

Στον ημιτελικό θα φτάσουν τρία άτομα, δύο από αυτά τα τρία άτομα θα βγουν από τα δύο ατομικά αγωνίσματα. Ημιτελικός θα πει, τρεις φιναλίστ. Από αυτούς τους τρεις φιναλίστ του ημιτελικού, θα αποχωρήσει ένας και μετά θα έχουμε τον μεγάλο τελικό με τα δύο παιδιά που θα έχουν φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο και φυσικά εκεί δεν χρειάζεται να σας πω τι θα συμβεί.

Θα έχουμε ένα τελευταίο live, μια τελευταία ψηφοφορία πίσω στην Ελλάδα, όπου το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιος παίκτης θα κερδίσει 100 χιλιάδες ευρώ», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για την συνέχεια του Survivor…